Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dwa lub trzy razy w tygodniu prace domowe arbeit macht frei kołysankę cedzi przez zgadane zęby pcha dłoń pod naskórek powieką lubieżną kąsa białe udo ssie pierś tak zachłannie jakby chciał odzyskać tamtą kroplę siewcy ojcowsko surowy męsko pierwotny okrut niebliski plon zbiera
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "kołysankę cedzi przez zgadane zęby pcha dłoń pod naskórek powieką lubieżną kąsa białe udo ssie pierś tak zachłannie jakby chciał odzyskać tę kroplę swą siewcy " świetne...
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 4 strofa najlepsza, pierwsze 3 to takie wprowadzenie, calkiem fajnie Ci wyszlo. Natomiast nie przekonuja mnie te neologizmy-przymiotniki: ojcowskosurowy męskopierwotny okrutniebliski Liczylem takze po cichu na jakas mocna puente :) No,ale nie mozna byc tak zachlannym i wybrednym :) Cos w tym jest i nawet sie podoba Pozdrawiam serdecznie Coolt
Gość Milena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czasem odnoszę wrażenie, że żartem jest napisanie komuś pod tekstem komentarza w stylu: nie w moim klimacie, wymuszone, itd... zwykle oczekujemy jakiegoś uzasadnienia, niektórzy wskazówki, pomocy... Prócz ewidentnych grafomańkich popisów - których już nie mam siły komentować bo nie są tego warte, bywają utwory którym poświęcam swój czas, komentując staram się skłanić autora do przemyśleń, bywa że proszę o wyjaśnienie, uzasadniam. Wydaje mi się, że nawet jeśli krytykuję to nie po to aby obrazić autora, czy też się dowartościować... W konsekwencji dostałam kilka gniewnych i pełnych wyrzutów wiadomosci. Uczona tym przykladem - uległam metamorfozie /teraz/ - na cóż uzasadniać, wystarczy wyrażać. Panie Autorze, skoro tak można - oświadczam - nic w tym nie ma - nie podoba się - słowna mamałyga /nie pytaj Pan dlaczego, bo mi się nie chce/ może za niedługo dorosnę do tego aby niczego nie komentować bo po co?
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot, zwykłe zmęczenie materiału, po 12 godzinach szperania na poezja.org nawet juhas by padł :) Proszę spróbować rano (czyli w południe :), może coś Pani wyczyta? Michale, podejrzewam, że wiem (wczoraj w gazetce czytałem info o pewnym naukowcu, który dochodząco wychowywał córkę - aktualnie toczy się proces). Jeśli tak - to tak. Jeśli nie - to też tak :) "drąg miotły wymaga" - Ty brutalu! pzdr. bezet
Lourds Nowak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ohyda/ ochyda (jak kto woli, w zależności od słownika), kazirodztwo, uszkodzenie mózgu, dramat, zapisane po mistrzowsku. Jestem pod wrażeniem, chociaż dzieci nie chciałabym Panu urodzić i nie chciałabym, żeby Pan je wychowywał. Uwielbiam zapisywanie patologii, jeszcze w takim stylu, tak zwięzłym, precyzyjnym, wszechstronnym, dokładnym. Pozdrawiam.
zwykła Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja takoż sądzę z całym szacunkiem Panie Romanie woźnica wybiega przed konie, wolałabym przeczytać więcej innych zanim Katedra się wypowie ...wiem wiem...wyrwało się...już idę do kąta... tak czy nie zabieram do ula :) pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie życzę sobie aby Pani komentowała moje wiersze... widzi Pani moje nazwisko? Prosze ominąć wiersz. Żeby nie było niedomówień - krytykę dojrzale przyjąć potrafię; na portalu tym czyniłem to już setki razy pozdrawiam Pani Mileno proszę się wysypiać
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziwi mnie ten komentarz - cóż ma piernik do wiatraka? Że wiersz się podoba - bardzo się cieszę pozdrawiam
Illuminacja nocy Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ujmujące. Pozdrawiam!
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bogdanie... jak nie jak tak :) pewnie, że tak ja brutal? no wiesz co... znam taką wodę po goleniu:) pozdrawiam brutalnie brutus kowalski
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest bardzo mocna dziękuję za Twoje uwagi - są cenne pozdrawiam serdecznie brutalny kowalski
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. SzPani zwykła, otóż chciałem Pani oznajmić, że jestem zwykłym człowiekiem (nie wiem, kto pierwszy wpadł na pomysł, że Moderator musi być mądry, grzeczny, święty, no i uśmiechniety :). Pisze komentarz gdy muszę/chcę/lubię )* (wybrać-skreślić) Mylę się tak samo czesto jak inni, piszę kiepskie wiersze, mam doły. Katedra - PszePani, że hoho! pzdr. bezet ps. No i widzisz Kowalsky: napiszę samo: tak - Ty się dąsasz, napiszę cóś - Inni się wyrywają. Eh, życie ...:)
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety... trzeba diabłu świeczkę, kowalskiemu ogarek
natalia Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 słów brak emocji tłum łzy w gardłe szok i ból jakby mnie kto kijem... ufff, ciężki kaliber, ale bardzo dobrze się czytało, choć psychiczny komfort rozchwiany Serdecznie pozdrawiam Natalia
Michał Kowalski Opublikowano 6 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję - bardzo mnie cieszy Twoj komentarz - marzyłem sobie żeby nazwał ktoś cieżkim kalibrem; pozdrawiam Natalio kowalski
zwykła Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tylko tak ten tego o podpowiadaniu i pielęgnowaniu samosiostwa u uczniów....ale jakie to dziś ma znaczenie:((( żałość boki rwie...abdykacja heh:( pozdrawiam zwykła rojalistka
Rekomendowane odpowiedzi