Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 odkąd ukradłem tę piosenkę zmądrzałem jestem normalniejszy częściej oglądają się za mną dziewczęta nie mam wyrzutów wszyscy kradną wątpliwości też raczej żadnych to przecież tylko jedna głupia piosenka odkąd ukradłem tę piosenkę ludzie słuchają są przejęci doszukują się przesłań w każdym bezsensie i rozumiesz teraz nie mogę ci tego tak po prostu oddać jestem autorem napisz ich dla mnie więcej
krzysztof marek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 dobre! myślę jednak, że nie wszyscy kradną :) pozdrawiam serdecznie :)))
stokrotki w rosole Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 To musi być sprawa promocji. Albo nazwiska:))
Magda_Tara Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 eetaam, Jimmy sam umiesz i to jak :*
Pan_Biały Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 autentyk naturalnie prowadzisz ten wiersz, a ja tak lubię najbardziej pozdrawiam r
Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 fajna piosenka Jimmy pozdrowionkka od Grażynny
Koval_ZNowin Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 no pierwsza mistrz:) pozdrawiam serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Dobre - co dobre, tzn. - wiersz; postępek peela fe! - ale zdarza się. Pozdrawiam - baba
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszyscy ;P zdrówko, dzięki za zagląd, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aj tam, kto tuwima wiersz przepisał... ;P choć z drugiej strony ten peel to bierze na poważnie ;] racja zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hyhy, tak to jest jak człowiek nie wierzy w siebie, to inni w niego wierzą, dzięki i zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo tak naprawdę wyobrażałem go sobie tak: idzie borys szyc ulicą z kolesiem, koleś nie nadąża za jego chodem i cały czas mu wymyśla. a bohater idąc przed siebie poprostu na owal się tłumaczy natrętowi sytuację. A tedziewczyny z pierwszej strofy też widać. ;P dzięki za wizytę, zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wymyśl melodię, zanuć ją czy coś i podeślij mailem, to będę to grał. ;P co dwie głowy to nie jedna! zdrówko i dzięki za bycie, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza powinna chyba pójść na koniec ;) masz rację, że ma najwięcej treści, to pewnie przez to, tak piszesz ;P. byłem na twoim blogu, Ty piszesz codziennie 1 wiersz czy jak? tam jest ich tak dużo! zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babuś, Babuś, wszyscy tak robimy, mali i duzi ;P wielcy kradną, mniejsi pożyczają -podobno ;P peel jest duuuuży zdrówko, Jimmy
Koval_ZNowin Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza powinna chyba pójść na koniec ;) masz rację, że ma najwięcej treści, to pewnie przez to, tak piszesz ;P. byłem na twoim blogu, Ty piszesz codziennie 1 wiersz czy jak? tam jest ich tak dużo! zdrówko, Jimmy niekoniecznie codziennie czasem co dwa dni, czasem nie koniecznie tylko jeden dziennie:) na blogu to raczej te wybrane i z ostatniego roku pozdrawiam serdecznie
Jolanta_S. Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 przyznałeś się do winy-daję rozgrzeszenie :))))))) jeszcze świątecznie-Jola
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś było trzeba ;P lepiej, że wiesz ode mnie, zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, dzięki Olek za znak po sobie, zdrówko, Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi