Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Trzynastu się ściga a tylko dwaj liderzy kto w kłamstwo a kto w prawdę uwierzy wyborca kampanią jest już zmęczony komu zaufać w ten czas szalony                                                             wieści i plotki podaje cały świat  czy będzie tylko czy aż na pięć lat dylemat jak bumerang wraca wart Pac pałaca a pałac Paca   jednemu Trump rękę ściska drugiemu Unia bardziej bliska jeden to i owo cały czas obieca dla drugiego kampania to heca   z deklaracji  już  papierowa wieża prędzej wybiorą nowego papieża   kiedy wiatr rozwieje biały dym będziemy żyć dalej tylko z kim ? gdy usłyszymy  Habemus Papam słowa u nas dalej będzie tak samo czy znów    zaczniemy od nowa?  
    • @Alicja_Wysocka Widzę,że jesteś oblatana w temacie nie gorzej ode mnie.
    • stoję przy lustrze  próbuję odgadnąć  co chcą powiedzieć  oczy  wpatrzone we mnie    w tle nie ma ciebie  kwiaty przy oknie  jeszcze świeże    5.2025 andrew
    • @wierszyki A Jan Izydor Sztaudynger napisał taką fraszkę:   Źle wróżysz mi, jaśminie, bo wróżysz mi: Jaś minie...
    • @andreas Paletki są śliczne, mają takie dziecinne pyszczki :), też miałam. Przy akwarium jest sporo pracy, relaksowałam się przy nim, bardzo, a moich gości zachwycało. Ale mieszkam na szóstym piętrze, żyłam w ciągłym strachu, że zaleję sąsiadów. To akwarium miało panoramiczną szybą, wypukłą na zewnątrz, wystarczyło, że dziecko uderzy zabawką lub czymkolwiek i trzaśnie. Rybka mi umarła, jesiotry lubią zimną wodę, mocno napowietrzoną. Filtry chodziły dzień i noc, większy kłopot miałam z temperaturą wody. Mroziłam bryły lodu i dodawałam w upalne dni. Niestety, za którymś razem, mój Feluś pływał do góry brzuszkiem i już nie żył. Psa też miałam, ale tyle mi nabroił, że oddałam za darmo, bo tak miałam dosyć. No i to wychodzenie, co najmniej trzy razy dziennie, już nie dla mnie. Uśmiechniętego dnia :)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...