Magnetowit_R. Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 nigdy nie odsłonić nie pokazać twarzy ciągła walka faktów i zdarzeń mównice broń dolary i ołtarze bezpośrednie gesty fałszywych wyobrażeń drżenie rąk niedomytych marzeń strefa oddechu wąskich korytarzy zaciśnięte źrenice w deficycie wrażeń w twoim imieniu własnym interesie silna władza zduszona przestrzeń cyfry w rubryki wpasowane cyfra nigdy nie stanie się ciałem
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Taka refleksja prywatna: nigdy nie lubiłem matematyki, bo cyfry :D Tak: bez twarzy bez wrażeń i bez życia tylko fakty i wydarzenia i zapis cyfrowy dla prochu dla ciała w postaci żywego a nigdy nie istniejącego. Pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rap ? ;)
BARBARA_JANAS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Puentę kupuję z całą jej rozciągłością. W wyliczance się pogubiłam. Pozdrawiam.
Magnetowit_R. Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 tak ogólnie: ja nie rap. polityka politycy haj czteroletni obóz dla dorosłych dzieci, pozarzeczywistość, media kreacja alienacja my masa cyfry slupki sondaże . mozna sie pogubić?
Agata_Lebek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przy czytaniu na głos wychodzi melodyjnie "hiphopowo" ;)
Aleks Kleks Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 zaangażowane ale nie wiadomo w co może w pisanie wiersza
Magnetowit_R. Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przy czytaniu na głos wychodzi melodyjnie "hiphopowo" ;) Agato, ja bym to w konwencji grind core widział;), żadnego HH! no moze pkf i cypress hill.... zacznij słuchać "szerzej":) pozdr Aleks widzę, piszę, świata nie zmienię, może myślenie, może otoczenie i tak tylko najbliższe wiec myślę ze nic sie nie stanie gdy w wierszu ktoś znajdzie zaangażowanie jo jo aa uu uh! madafaka! ( feat. Blowjob aka Siwe Dziąsło).
Agata_Lebek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przy czytaniu na głos wychodzi melodyjnie "hiphopowo" ;) Agato, ja bym to w konwencji grind core widział;), żadnego HH! no moze pkf i cypress hill.... zacznij słuchać "szerzej":) pozdr Zacznę ;) :P, ale sam zobacz: nigdy nie odsłonić nie pokazać twarzy ciągła walka faktów i zdarzeń mównice broń dolary i ołtarze bezpośrednie gesty fałszywych wyobrażeń drżenie rąk niedomytych marzeń strefa oddechu wąskich korytarzy zaciśnięte źrenice w deficycie wrażeń w twoim imieniu własnym interesie silna władza zduszona przestrzeń cyfry w rubryki wpasowane cyfra nigdy nie stanie się ciałem
Magnetowit_R. Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Agatko, ja wiem, ale jak wiesz nie omijam pobliskich rymów, moje wiersze często to pęd, wtedy wg mnie taki środek zapętla nadaje posmak prezentowanego obłędu....przynajmniej chcialbym, aby tak było. iluzja bytu od bytu sinieją usta miliony ust przemijają w lustrach usta sinieją ścierwojady mają sine usta z innego mojego wiersza. nie ma to z HH nic wspólnego, jakoś tak mi wychodzi. bylem i jestem tekściarzem często wraca przywiązanie do rytmu. pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, wiem Pawełku dlatego nie zminusowałam. Nigdy nie podejrzewałabym Cię o hh kawałki, stąd ta uszczypliwość ;) Wybaczysz ? :)
Magnetowit_R. Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 nie wybaczę bo nie mam czego wybaczać, ale uważaj, kiedyś wypaczę twoje słowa...;)
a._mrozinski Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Rymy irytują. Psują dość inteligentny tekst. Arek
Rekomendowane odpowiedzi