BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Arku. Intryguje mnie Twoja interpretacja. Pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u skraju lasu - bardzo niefortunne sformułowanie, okalecza fonetycznie - może raczej skrajem. czy to o kapliczce leśnej? takiej nadrzewnej? hmmm - nie dla mnie takie wzruszenia, nie wyzwalają porzeby przeżegnania się - obrazeczek taki, przeciętny, niestety.
Nessa Isilra Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Cóż przyjdzie mi się zgodzi z Kasia. Niestety utwór do mnie nie przemawia. dygam ; )
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u skraju lasu - bardzo niefortunne sformułowanie, okalecza fonetycznie - może raczej skrajem. czy to o kapliczce leśnej? takiej nadrzewnej? hmmm - nie dla mnie takie wzruszenia, nie wyzwalają porzeby przeżegnania się - obrazeczek taki, przeciętny, niestety. No, nie dziwi że nie wzrusza niestety. Skrajem do wykorzystania.
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również dygam.
Rachel_Grass Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 jaki piękny ten wiersz. to jego się powinno polecać, a nie jakieś tam moje pierdoły na ten przykład. e-t: przezaimkowałam ten komentarz ;)
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rachel, ja cię proszę ;) Pozdrawiam. :D
Rekomendowane odpowiedzi