Marcin Makuch Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Idąc drogą spoglądam za siebie. Widzę zło nienawiść-nie ma Ciebie. Idąc drogą spoglądam przed siebie widzę dobro, miłość-widzę Ciebie. Choć czasami źle postępuję, to i tak Cię Panie miłuję. Gdy rano wstaję Tobie cześć oddaję. Kiedy w nocy w sen zapadam, z Tobą o problemach “gadam”. Tyś umiłował i Tyś przebaczył. Tyś we mnie dobra zobaczył. Tobie cześć i chwała. Lecz za grzechy rzecz to za mała... Dzięki Ci Panie, że jestem. Dzięki Ci Panie, że mogę.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 albo to jest żart... albo kawał wielkiego knota... Tera
Marcin Makuch Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 droga Tero aby zrozumiec me wiersze nalezy czytac je sercem a nie umysłem... jesli wiesz o czym mówie... polecam Ci moja strona makumarcin.w.interia.pl
Grzegorz Felcenloben Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przykro mi - ad kosz. Pzdr G.F. PS. i proszę nie re-komentować o czytaniu zmysłami, sercem, uczuciami etc. niczym tego odebrać się nie da, knot i tyle.
Magdalena Marbo Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tu się zgadzam. Do kosza, choć serce boli.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znowu wielka gloryfikacja swojejwłąsnej twórczości - to jest knot, a gdybym mógł napisałbym to drukowanymi literami. Co tu jest do rozumeinai, ten wiersz jest tragiczny i nie ma co bronic... jak pamietnikowa czy blogowa poezja... Tera
Wuren Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A miał Pan jakies problemy? :D Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać od skojarzeń :) Pozdrawiam Wuren
Gość Milena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 - ziści nam spuści nam - pociągam za łańcuszek w poetyckiej toalecie. "Dzięki Ci Panie, że mogę."
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No nie... CO to ma być? Człowieku, otwórz oczy! Napisz o wojnach, gwałtach, śmierci, pedofilach... Cudowny ten Twój Pan! Infantylny, beznadziejny, irytujący (nie mogę powiedzieć dosadniej, bo mnie znów zbanują) wiersz zaślepionego autora. No toś mi Pan zepsuł humor na cały dzień.
Marta Magdalena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jako modlitwa - ok, bo to sprawa prywatna, ale to jest portal poetycki. "idąc drogą" doszedł Pan do Częstochowy, jak nic. tak to serce wodzi?
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie sądzę, żeby do Częstochowy musiał dochodzić...
Anastazja Drezwo Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak czytałam ten wiersz to mnie dreszcze przeszyły i to nie dlatego ze jest dobry i mnie porusza!......pozdrawiam
Jola Zielińska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Też zastanawiam sie , co Pan może? Spogladać na siebie, przed siebie, czy być? A co do treści, "Choć czasami źle postępuję, to i tak Cię Panie miłuję" to chyba powinno być ze Pan Cię miłuje (chociaż źle postępujesz, przecież łaski nie robisz...?czy jak?) mimo wszystko pozdrawiam :)
Krzysztof Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki ci panie ?Po przeczytaniu tego wiersza mam dość takich tematów. Hurra, niech żyje ateizm;). Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi