Aleks Kleks Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie wiem właściwie dlaczego mnie nie dziwi że mówisz o owadach tak wyrozumiale znasz ich złożoności paroksyzmy lotu genealogię ich drzew uporczywość matek ślepotę dzieci tłumaczysz ledwie dostrzegalnym ruchem my nie zamykamy okien nie łączymy się w pary zmęczenie czuwa zawsze przy właściwych drzwiach na oścież i bez wahania połowiczność rzeczy które odchodzą nie boli nas dokąd pamiętam
zak stanisława Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że w tym miejscu dobrze byłoby zrobić odstęp Dobry wiersz, ale z wyboldowanym bym dyskutowała :) pozdrawiam Kleksie
Agata_Lebek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Fajny wiersz. Coś o co pytałeś ostatnio ;) : htt p://merlin.pl/Wish-You-Were-Here_Pink-Floyd/browse/product/4,37286.html;jsessionid=D0BFA5C54F22373007CABCBD160C5EE4.LB1?gclid=CLDPuu2_v54CFSBk4wodCD8nqA
Agata_Lebek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 P.S Właśnie słucham i tak pomyślałam o Tobie ;)
piotr marcin Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Pewnie, że fajny wiersz.Pozdrawiam
Aleks Kleks Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że w tym miejscu dobrze byłoby zrobić odstęp Dobry wiersz, ale z wyboldowanym bym dyskutowała :) pozdrawiam Kleksie Dyskusja w kwestii formalnej czy merytorycznej? Pozdrawiam
Aleks Kleks Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aha rozumiem Agato to ta czarna płyta muszę to sobie przypomnieć może więcej zrozumiem :) dziękuję też wszystkim za uwagi :)
H.Lecter Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dzisiaj nie minie zawsze połowiczność rzeczy które odchodzą nie boli nas dokąd pamiętam Ryzykowne " fikołki " ale jakoś się wybroniłeś... ; )
Goliard Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 jak różnie można podejść do tematu :) pozdrawiam
Nessa Isilra Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 mówisz o owadach tak wyrozumiale Ciekawa fraza i za nią plus. wystarczy za cały wiersz. Reszta to takie dopowiedzenie do tego. dygam ;)
Rekomendowane odpowiedzi