Magdalena Marbo Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wypełnione przerażeniem wbite w wizjer kamery oczy porwanych proszą mnie o pomoc a ja nie odpowiadam z każdym otwarciem codziennej gazety ranią mnie boleśnie nie wystarczy że byłam przeciw zaciskam powieki by uratować siebie (czerwiec 2004) [sub]Tekst był edytowany przez Magdalena Marbo dnia 30-08-2004 16:43.[/sub]
Gość Milena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 treść, treść, treść - wspaniale - gratuluję czytelności!
Magdalena Marbo Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za zauważenie i dobre słowo.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No świetnie... Bardzo mi się ten utwór podoba. Zmieniłabym tylko w drugiej strofie na: "proszą mnie o pomoc a ja nie odpowiadam" Surowy wiersz, nie patetyczny, ciekawie nakreślona "sytuacja", bez zbędnych słów. Więcej takich. Pozdrawiam, Pat.
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Z łaski swojej, proszę mi to objaśnić, bo nie rozumiem: "bite w wizjer kamery czy porwanych" (czy - oczy?, bite w wizjer?). Skoro treść i czytelnie - to musi być jasno! --------------------------------------------- (Dziękowałbym z góry miłym czytaczom za wyłapywanie literówek itp. błędów - jak wymiana serdeczności, to na całej linii, a ja mam tylko dwoje ócz :) pzdr. bezet
Magdalena Marbo Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oczywiście, powinno być: "wbite w wizjer kamery oczy porwanych" Nie wiem, skąd te pomyłki.
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję Autorce i zabieram bez zbędnego mnożenia słów. A.
Rekomendowane odpowiedzi