Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 kiedy poznasz jak stawiam stopy na twardej podłodze usypiam skrzywiony nie oddam słowa tobie wtedy zabraknie kilku snów nie spełnię najprostszej potrzeby nie zrozumiem co powiedziałaś z pewnością wiem co mam zrobić ze swoją winą spać potrafię mocno wierzę że zawsze będziesz ze mną zakopię cię w piwnicy tak na wszelki wypadek
Magda_Tara Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 najpiękniejszy wiersz o miłości, jaki czytałam od wielu, wielu dni zabieram, ryczę w głos i znów zabieram pięknie, chociaż nie lubisz, to co! pięknie i już :))
Grażyna_Kudła Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 bo cóż więcej można zrobić... zawsze można usiąść i płakać... ale lepiej "zakopać w piwnicy" Krzysztofie pełna podziwu Grażyna
teresa943 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 ech, Krzysiek, Ty to umiesz wzruszać :))) serdecznie i ciepło - Krysia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłość nie jedno ma imię. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piwnice kryją wiele tajemnic. Miło mi że się podoba. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem mi się uda. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Bachencja_S. Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 W piwnicy się zakopuje najczęściej po to, by nikt się nie dowiedział. ;) To nie jest wiersz o miłości. To jest wiersz o rezygnacji z miłości. Ale.....bardzo intrygujący. Napięcie rośnie i rośnie - a na końcu - trup w piwnicy! Ja używam w takich wypadkach strychu. Na strychu zawsze można jeszcze coś odgrzebać w zapomnianym kącie. :) I to jest właśnie "nawszelkiwypadek".
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawszelkiwypadek niezakopujęzagłęboko. Tojestwierszomiłości. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi