Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ba, ale co? Ja tyle razy próbowałem, ale nic z tego nie wychodziło. To znaczy po czasie wszystko wracało do normy ;) Ale człek uparty jest i próbuje walczyć póki żyje, więc może kiedyś jeszcze raz spróbuję upomnieć się u Pana o swoje:

znów śliwka
od śliwowicy
pod okiem

Pozdrawiam ;)
Opublikowano

Ba, ale co? Ja tyle razy próbowałem, ale nic z tego nie wychodziło. To znaczy po czasie wszystko wracało do normy ;) Ale człek uparty jest i próbuje walczyć póki żyje, więc może kiedyś jeszcze raz spróbuję upomnieć się u Pana o swoje:
Upomnij się, spełnię.

znów śliwka
od śliwowicy
pod okiem

Pozdrawiam ;)
Opublikowano

Same "achy" i "ochy", że nie ma już gdzie wściubić słowa ;)
Panie Rewiński, przyznam, że wiersz przaśny, świeży i prawdziwy - nie mogę inaczej.
Piszesz Pan tak, jak Pan czujesz, a co z serca, to i wątrobie lżej. :)

A tak na poważnie, to lubię Pana eR.

Słońca :P

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Somalija   A to serdecznie dziękuję, łaskawa pani Agnieszko i łaskawa pani jest trzecią osobą, która złożyła mi życzenia, najpierw: mama i brat i teraz - łaskawa pani, a łaskawej pani życzeń - urodzinowych i imieninowych - nie składam - nie wiem kiedy łaskawa pani je ma i nie mam numeru telefonu do łaskawej pani...   Łukasz Jasiński 
    • @Migrena Po tym określeniu "stado baranów", to nawet nie wiem czy się ze mną zgadzacie czy nie. Tak czy inaczej, z takim podejściem to nic dziwnego, że "Polacy są wspaniałym narodem i bezwartościowym społeczeństwem." - i najwyraźniej od wielu lat nic się nie zmieniło. A to że nie muszę się bać falangi? to po prostu brak empatii, nie każdy jest w grupie uprzywilejowanych.
    • @Annna2 dzięki dzięki i raz jeszcze dzięki choć do Schillera mi daleko
    • @Łukasz Jasiński Wszystkiego najlepszego, zdrowia, pogody ducha i zawsze gorącej dyskusji z okazji urodzin

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Owieczki najmilsze. Baranki kochane. Po co was źli ludzie wciągają do polityki ? Ja was barany przepraszam. Jesteściewspaniałe. Jesteście cool. Niech wam się wiedzie na halach i pastwiskach. Chociaż jesteście stadne skurczybyki to i tak was kocham.   Człowieku /kimkolwiek jesteś/ odczep się od baranów. I nie bój się falangi. Oni nic ci nie zrobią.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...