aluna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 kiedy rano wstaję drżę każda cząsteczka przemawia zapieram dech w piersiach całuję świętość modląca czarne już liście od chłodu tak mi zimno i gorąco najszczęśliwsza bo jesteście tak daleko i tak blisko dziękuję na kolanach Bogu i Wam nie jestem sama taka sama z sobą dziękować nie przestanę pamiętajcie dzisiaj i na zawsze o mnie
Magda_Tara Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 AniU.... DZIEWCZYNKO :*
aluna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałam że dziś ,,,cos ciekawego ,,, a tu stara śpiewka,,,,ot cała prawda! Cholera , nie dam rady ...napisałam właśnie....! Tak dobrze ,i tak ....czekać ileż można? Ale to moje wyzwanie! Sama cieszę się że mogę poczytać ,,,,,i usiąść! Całuski! Ania
Pan_Biały Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 serducho napełniam wierszem szczerym i prawdziwym - Twoim wierzę w te słowa A. dziękować nam Aniu za co, raczej my Tobie:) pozdrawiam r
aluna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przemiłe Panie! Ale uwerz ,,,,nie mam sił pisze i płaczę! Ale za chwilke małą poczytam ....ulubione wiersze ,,,i już! A potem pomartwi się rodzina ,,,przykro mi bardzo1 Życze Ci zdrowia i szczęscia ponad wszystko! Ania
aluna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dodałeś do "sosu" tylko łez, dodaj szczyptę ,,,nadziei! SŁODKOŚCI! Ania
zak stanisława Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odczytuję, ze bohaterka wiersz jest bardzo chora i radość jej dają przyjaciele pozdrawiam ciepło alunko
aluna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odczytuję, ze bohaterka wiersz jest bardzo chora i radość jej dają przyjaciele pozdrawiam ciepło alunko Oj Ty Droga Stasiu ,,,rozczytasz wszystko...! Kocham Cię ,,,,właśnie z to! Ukłony! Ania
teresa943 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 i co tu dodać? chyba moc uścisków i murem bycia z Tobą sercem ...przyjaźń potrafi pokonać przestrzeń, więc pamiętaj, że nie jesteś sama, no, no otrzyj już łzy i uśmiechnij się do mnie, proszę...będzie, musi być dobrze! Cieplutko pozdrawiam - Krysia
aluna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trfam ..Krysiu...! DZIĘKUJĘ!!! Ania
Pan_Biały Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dodałeś do "sosu" tylko łez, dodaj szczyptę ,,,nadziei! SŁODKOŚCI! Ania proszę Aniu this is for you a luna świeci dziś w rogalu z setką gwiazd w kosmosie międzyplanetarny uśmiech tworzy wiersze na wielkiej niedźwiedzicy o tym, że warto wierzyć w cuda i w to co się pisze dla innych nie dla siebie bo ile siebie można czytać pisze dla ciebie i kilku innych osób w które wierzy bezgranicznie inaczej nie umiem:) pozdrowienia r
aluna Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dodałeś do "sosu" tylko łez, dodaj szczyptę ,,,nadziei! SŁODKOŚCI! Ania proszę Aniu this is for you a luna świeci dziś w rogalu z setką gwiazd w kosmosie międzyplanetarny uśmiech tworzy wiersze na wielkiej niedźwiedzicy o tym, że warto wierzyć w cuda i w to co się pisze dla innych nie dla siebie bo ile siebie można czytać pisze dla ciebie i kilku innych osób w które wierzy bezgranicznie inaczej nie umiem:) pozdrowienia r WOOOW! NIESAMOWITE! Pozdrowienia z podziękowaniami! Ania
gamini Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Dobrze że piszesz dla nas. Myślami i kciuki. Miłego...
aluna Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za miłe ! Serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi