Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 opadający drzew szum do stóp przykleja się mokro niedomknięte skrzydła okien łapią zimny oddech w południe niebo pierzaste ciepło tam odlatuje powraca do mnie niepokój kolejnej zimy tabula rasa
Magda_Tara Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Krzysiu KK jesteś taki młody! i ani słowa, bo wiem! gdzie tam za szybko zrób se takie diabelskie leczo i zaproś ją przejdzie! :D :* pięknie, choć tak smutno abo bo....itd. też lubię leczo! :))
Pan_Biały Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 życie za szybko zapieprza - po co i do czego? żeby jeszcze raz w reinkarnacji przez to samo znów się babrać w brei pozdrowienia r
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nic nie mówię. Doświadczam. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem babranie się w brei może sprawiać przyjemność, zwłaszcza jak babrzą się inni i można popatrzeć. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 na takie dni to tylko ciepły koc i mleko lub herbata lub coś ciepłego po prostu, J. serdecznie(...) miło było mi tu gościć,tą ciemną nocą
Rekomendowane odpowiedzi