Marcin B Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 teraz jest czas obumierania tłumaczysz cierpliwym głosem zrzucimy bezmyślne uśmiechy śmiejące się zamyślenia twoje pięści drobne jak czereśnie staną się twardsze wiosna rodzi nowych ludzi ich pocałunki w obcych miastach to już nie my jestem silny Joanno uczę się milczeć na głos oddychać nocą
Anna_Para Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 "Uczę się milczeć na głos" - ładnie! zazwyczaj " mówimy szeptem" albo "krzyczymy bezgłośnie". A tu? Proszę. Cały wiersz mi się bardzo podoba. Pozdrawiam cieplutko. Jeśli miałeś wczoraj imieniny, wszystkiego dobrego! Para
Pan_Biały Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj zagalopowałem się, więc co do W pozdrawiam r
Marcin B Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Dziękie za komentarze ;) Jakoś ten głos musiałem określić. Śmiejące się i uśmiechy - celowy zabieg z tą zamianą, nie wiem, czy udany, ale mnie się podoba ;P Propozycje cięć jakoś mnie nie przekonują. Jeszcze raz dzięki :)
Somewhat Damaged Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Trudno mi było przejść obok Twojego wiersza obojętnie, bo czuję w nim spory potencjał. Jednakże za dużo mi tego cierpliwego, drżącego głosu i milczenia na głos a także śmiejących się uśmiechów. Ja bym tu jeszcze trochę pokombinowała ze słowami ;) Pozdrawiam serdecznie.
Marcin B Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Uwagi jak najbardziej słuszne, dziś już to dostrzegam. Dziękuję za komplement o potencjale :)
Magda_Tara Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 :)) cóż powiedzieć: debiut...? pięknie
Marcin B Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Dziś już bym sporo w nim pozmieniał, niemniej dziękuję za odwiedziny Magdo ;)
Magda_Tara Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozmieniaj! zawsze jest czas na zmiany! zwłaszcza w wirtual-chmurze :))))))))))
Baba_Izba Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozmieniaj! zawsze jest czas na zmiany! zwłaszcza w wirtual-chmurze :)))))))))) Popieram, zwłaszcza, że sam to stwierdzasz! Wiersz bardzo zwracający uwagę, dopieść go. Serdecznie pozdrawiam - baba
Anna_Para Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dobrze, że nic nie zmieniłeś, niech tak zostanie:) Para :)
Marcin B Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dawno tu nie byłem :P Dokonałem paru drobnych zmian. Magdo, Babo, Anno - dziękuję za obecność ;)
Rekomendowane odpowiedzi