bystrzak Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 dawniej byłem chaosem, schizofrenikiem, magmą nicującą ziemie podłym kamieniem który przeleciał przez szarą szybę upławem motyla złapanego w siatkę jej spazmem wentylem odkręcanym na pełną parę piłą która ogołacała gałęzie ze złota milknącą powieką błazna krokiem zawęźlającym ciszę przed skokiem w przepaść dziś jestem sobą siedzącym na krześle stukam i pukam i pruję materiał z tygrysiej skóry czaszki wymiękły a oszczep zawisł na haku zimny jak wosk przytulony do formy wszystko i nic i jest tak bo jest stukam i pukam i pruję i jest
Pan_Biały Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 wyliczanka taka - owaka tyle że jakoś mi się nawet podoba można by wycisnąć z tego stwora coś więcej, jakoś go uformować ubrać w cieńsze ciuszki, bo nieco się chyba przegrzał jakoś się podoba, ciekawe że się nawet podoba pozdrawiam r
Adrian_Poraj Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgadzam się z przedmówcą, zwłaszcza pierwszy wers jest zbyt ,,pokręcony". Pozdrawiam ;).
Rekomendowane odpowiedzi