Tali Maciej Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 jestem autystycznym gadułą mówię to co chcecie usłyszeć nie mówię nic w życiu jeszcze nie powiedziałem * tytuł piosenki zespołu Bauhaus
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Ale trochę napisałeś i to dobrze. Pozdrawiam Macieju.
Tomasz_Piekło Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Niezły przekręt. Zastanawia, ale nie wiem czy mi się podoba. "to" bym usunął.
Tali Maciej Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic w życiu jeszcze nie napisałem(((-:
Tali Maciej Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może masz rację, przemyśliwywuję to "to" pozdrawiam
Bea.2u Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 niezłe :)) autystyczne poczucie humoru.. ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 fajna zwięzła irracjonalna 'nota' o sobie / uszanowanie t/
Rachel_Grass Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 z tytułem się cudnie zgrywa, w ogóle nie ma zgrzytu w językowym ban-dżi ;)
H.Lecter Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 jestem autystycznym gadułą To jest ładne i za krótkie. Parę następnych słów wynika chyba z niewiary w to, że czytelnik zrozumie. Coś na pobudzenie apetytu, jedzenia brak. P.S. Tylko się nie wykręcaj tym, że autystyczny gaduła nie serwuje jedzenia, bo owszem serwuje, na zamówienie. Jeżeli to monolog wewnętrzny, tego wiersza nie powinno być, powinien być " autystycznie "...
LadyC Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 I know who killed Mr Moonlight!! Tak, to aperitif Tylko nie ma dania ;)
Agata_Lebek Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
BARBARA_JANAS Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trafiony Macieju...autystyczny jak najbardziej...:) Pozdrawiam...
Goliard Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to smutne, ale niestety często prawdziwe :) punkowy numer, urwany konsekwentnie tam gdzie trzeba :) pozdrawiam
Nessa Isilra Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Jakby treść potwierdzeniem zamysłu była.
Konrad Czas Wiejski Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Wiersz na początku mi się spodobał. Potem przeczytałem jeszcze raz i stwierdziłem, że jest nieprawdziwy, a może po prostu nieszczęśliwy. Rozumiem, że autor przez "autystycznego gadułę" rozumie kogoś kto dużo mówi, nie mówiąc tak naprawdę nic od siebie, nie potrafi siebie wyrazić, tylko działa koniunkturalnie. No tylko, że jeśli odczytać epitet "autystyczny gaduła" całkowicie dosłownie to stwierdzam z pełną odpowiedzialnością, że autystyczne gaduły to zazwyczaj prawdziwi artyści, świetni obserwatorzy siebie i otoczenia. Nie mogąc się uzewnętrznić w prostych kontaktach międzyludzkich, robią to doskonale w sztuce. Takich było naprawdę, naprawdę wielu i jest do dziś. Dlatego też dla mnie wiersz nieudany.
Rekomendowane odpowiedzi