Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. małe ale, piwo pachnie z resztą się zgadzam :) pozdrawiam Dla mnie też pachnie, ale dla Henrietki woniajet, pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Widzimy się już wkrótce! Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się. Pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 A ja lubię u Ciebie właśnie tę prostotę... Bez kombinacyj, bez uszlachetnień, bez beza ;) Tak, jak ktoś wcześniej napisał, to poniekąd Twoja cecha charakterystyczna i ja ją kupuję. :) Szkoda, ze jestem brunetką ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ewo, a wierszyk jest napisany do brunetki.
f.isia Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 tytuł mi się "zcuglił", czy brak eR jest premedytowany? i tak sobie jeszcze myślę o tych rozglądanych w trakcie poszukiwań blondynkach , podrożne one, czy przydrożne ? ;) a piwo, jak najbardziej ok., np stadko żuberków ukłony dla Pani z Warkoczem, :) edit: lub inaczej - dla Henrietty z Cuglem ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. R mi się zagubiło, tytułu nie umię edytować, piwo jest ok, żuberki też. Pani z warkoczem dziękuje, pozdrawia, ja też.
BARBARA_JANAS Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Prawdziwie i z przekąsem...fajnie...Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, z przekaską.
Ewa_Kos Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 przy domkniętych okręgach życiowe przypadłości i tak będą żyły własnym życiem.Ładnie ująłeś fragment rzeczywistości, bo i piwo i blondynki...Dobrze poskładane:)) Serdecznie pozdrawiam:))
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Ewo, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi