Luthien_Alcarin Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 zostałeś mi stukotem myśli – to banalne pisać z braku planów na wieczór powstają głupie wiersze zakochanych kobiet w lirycznych sukienkach a przecież wiem że lepiej i bardziej – w staniku i w szpilkach - w alkowie – bez słów - czytałeś mnie najchętniej rysując puente:mężczyźni wolą liryczną skórę od lirycznych kobiet
Pan_Biały Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 ciężko mi ubrać w słowa pochwałę dla wiersza, najszczerzej będzie jak napiszę, że trafił do mnie. puenta może ciężka do przełknięcia dla płci pięknej, ale no cóż czasami prawdziwa, aczkolwiek nie zawsze i wszędzie - tym bardziej, że autorką jest kobieta pozdrawiam r
Rachel_Grass Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 pierwszy wers do uratowania z tonącego okrętu. bo reszta, niestety, wyklepana i wyświecona
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 sprawny szorstko-urokliwy uszanowanie / t
Amras_Elensar Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Nieźle, nieźle. Pewnych rzeczy po prostu się nie zapomina. gratuluję wiersza.
a._mrozinski Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Dość przykry ten wiersz. Niemoc poetycko-życiowa. Choć nie wiem czy w staniku i w szpilkach lepiej.... Arek
Rekomendowane odpowiedzi