Sebastian_Pietrzak Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 jak długo jeszcze mam być w tobie w tym bezruchu niezależnym ode mnie więc może popatrzę jak śpisz rozczesując zakręcone włosy od niechcenia podrapię plecy za miskę ulgi zbiorę rozbite myśli ze stołu mam umiejętność szybkiego sklejania rzeczy niepozornie dobrych teraz nasze słowa są zapożyczone z innych wierszy i za to na początek przepraszam nie umiem cię czytać tak jak się spisujesz czy możemy poudawać że jest doskonale przymykając oczy na to co wiemy no cóż będę się powoli zbierał zostawiając cząstkę nieobecności zamykam drzwi na to co powiedziałem
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 może być a nawet super MN
Boskie Kalosze Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Podoba mi się, a bez drugiej strofki jeszcze bardziej.
Goliard Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pozdrawiam
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pozdrawiam subtelny wpis
H.Lecter Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 mam umiejętność szybkiego sklejania rzeczy niepozornie dobrych To prawda... : ) Dobry wiersz.
Rekomendowane odpowiedzi