Judyt Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 nie poznane całościowo chcę ogarniać lecz nie zawsze udaje się dalej cisną się słowa niedoskonałe lecz nie zawsze udaje się teraz śladem jesteś linią tramwajową i gałązką która znajdzie swe korzenie u kresu drogi Ty i ty i Ty zawsze wierny i płonący w roztargnieniu pór jeszcze serce niedoskonałe otwiera to wyrażalne trudniej zbierając po drodze wytchnienia słyszalne z wielu stron bo kto nas tutaj tak dobrze zna (...) ------------- (: serdecznie witam śladowiczów hmm...no i opowiadanie o życiu...życie najlepsze pisze scenariusze - a to rzuciło się w oko
aluna Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Judytko cała Ty! Skrupulatnie ,mądrze dające do zrozumienia istoty TY,JA! CIEPLUŚKO! Ania
Judyt Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Judytko cała Ty! Skrupulatnie ,mądrze dające do zrozumienia istoty TY,JA! CIEPLUŚKO! Ania Dziękuję Kochana Anulko wierna Ty moja...czytelniczko, napisałabym więcej jakbym potrafiła, ale, że nie to tyle, a poza tym to istotowo serdecznie dla Cię J. no i...wzięłabym udział w tym opowiadaniu o życiu bo pierwsze co mi się w oko w przybywaniu i śladami, ale narodowe różne takie do wykonania obowiązki, a może...jak czas bezczas pozwoli, J. płoniaście i ciepluśko, bo mrozek za oknem (...) a może wrócę
aluna Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Judytko cała Ty! Skrupulatnie ,mądrze dające do zrozumienia istoty TY,JA! CIEPLUŚKO! Ania Dziękuję Kochana Anulko wierna Ty moja...czytelniczko, napisałabym więcej jakbym potrafiła, ale, że nie to tyle, a poza tym to istotowo serdecznie dla Cię J. no i...wzięłabym udział w tym opowiadaniu o życiu bo pierwsze co mi się w oko w przybywaniu i śladami, ale narodowe różne takie do wykonania obowiązki, a może...jak czas bezczas pozwoli, J. płoniaście i ciepluśko, bo mrozek za oknem (...) a może wrócę o NIE ,NIE OPUSZCZAJ MNIE TERAZ! aNIA
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Kochana Anulko wierna Ty moja...czytelniczko, napisałabym więcej jakbym potrafiła, ale, że nie to tyle, a poza tym to istotowo serdecznie dla Cię J. no i...wzięłabym udział w tym opowiadaniu o życiu bo pierwsze co mi się w oko w przybywaniu i śladami, ale narodowe różne takie do wykonania obowiązki, a może...jak czas bezczas pozwoli, J. płoniaście i ciepluśko, bo mrozek za oknem (...) a może wrócę o NIE ,NIE OPUSZCZAJ MNIE TERAZ! aNIA Anulko chodziło mi o to, że kto moje takie czasem te wierszyka czyta, jeden czytelnik to już Skarb- dziękuję i za podzielenie się swym, tak się mówi...y..tak się zdaje, jesteś b. dzielna, a ja tylko marny człowiek, który czasem śladuje, J. płoniaście (....) i dziękuję za obecność Twą pod tym i owym
aluna Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o NIE ,NIE OPUSZCZAJ MNIE TERAZ! aNIA Anulko chodziło mi o to, że kto moje takie czasem te wierszyka czyta, jeden czytelnik to już Skarb- dziękuję i za podzielenie się swym, tak się mówi...y..tak się zdaje, jesteś b. dzielna, a ja tylko marny człowiek, który czasem śladuje, J. płoniaście (....) i dziękuję za obecność Twą pod tym i owym Napisała bym Ci kilka słów podzięki ,może nie uwierzysz teraz czasem mam pustkę w glowie jak czarna dziura...! Uściski! Ania Ania
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anulko chodziło mi o to, że kto moje takie czasem te wierszyka czyta, jeden czytelnik to już Skarb- dziękuję i za podzielenie się swym, tak się mówi...y..tak się zdaje, jesteś b. dzielna, a ja tylko marny człowiek, który czasem śladuje, J. płoniaście (....) i dziękuję za obecność Twą pod tym i owym Napisała bym Ci kilka słów podzięki ,może nie uwierzysz teraz czasem mam pustkę w glowie jak czarna dziura...! Uściski! Ania Ania już podziękowania otrzymałam, dziękuję również bardzo zmęczona życiem J.
Rekomendowane odpowiedzi