Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 ufność w dobre chęci bez wiary nieznany stwórca jak zabójca naznaczony motywem szyfrowanych przykazań których bóg ma prawo pierwszeństwa do miłości i szaleństwa się nie wypiera jeśli kochał szukając odpowiedzi w sobie
Judyt Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 to pewnie trzeba wciąż poznawać, żeby nie posiadać błędnego obrazu... J. serdecznie pozdrawiam Krzysiu
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Judyto-Katarzyno, daaaawno Ciebie nie było tu. Trzeba poznawać i poszukiwać. Być może nie wszystko jest takie, jakim zdaje się być. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
aluna Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zbuntowany....?Ja także! Szukam w niebie wsparcia....albo zostanę TU albo...? wiersz wyrazisty pełny goryczy..samo nasze.... Pozdrawiam! Ania
Judyt Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Judyto-Katarzyno, daaaawno Ciebie nie było tu. Trzeba poznawać i poszukiwać. Być może nie wszystko jest takie, jakim zdaje się być. Pozdrawiam ciepło Krzysiek ano tak powtoty są i zawsze będą tylko zależy jeszcze gdzie...w którą stronę,J. wzajemnie czasem dobrze jest się zatrzymać jak tu
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Buntownikiem już byłem, teraz mogę być tylko obserwatorem. ;) A gorycz....cóż takie czasy. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi