BARBARA_JANAS Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Potwierdzam udział w jury
Franka Zet Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Trzeba coś potwierdzić ? Ach, te papiery ... Potwierdzam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Potwierdzam udział w Jury. Zaszczycony Weteran.
Ewa_K. Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Pozostałe osoby potwierdziły poza forum.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Dear Angelo, ile będzie kosztowało wydawnictwo chciane przez lud poetycki?
M._Krzywak Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Problem jest taki, że kilka osób skrytykowało pomysł i jest całkiem możliwe, że wspólne dzieło (konkurs) nie ujrzy światła dziennego. A ja mam pytanie, takie wprost - a gdyby tak rzeczywiście się złożyć samemu na tomik i po prostu go wydać? Niestety, na tym terenie najlepiej po prostu brać chajs i nie pytać się nikogo o zgodę...
Bea.2u Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto skrytykował i w jakim celu? Czy nie daje się Pan wmanewrować w zbędne dyskusje wichrzycieli?? Tak czy inaczej, współfinansowanie przez finalistów wydaje mi się rozsądne. /b
kalina kowalska Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 ja swój tomik wydałam za swoją kasę i nie miałam problemu ani z regulaminem, ani z jurorami- zero problemów naprawdę:)
kalina kowalska Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. król jakiś pyta?
f.isia Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto skrytykował i w jakim celu? Czy nie daje się Pan wmanewrować w zbędne dyskusje wichrzycieli?? Tak czy inaczej, współfinansowanie przez finalistów wydaje mi się rozsądne. /b "Czy nie daje się Pan wmanewrować w zbędne dyskusje wichrzycieli?? " Szanowna Jurorko, użycie tłustego słowa, zwłaszcza w świetle poniższego, zdaje mi się wielce kontrowersyjne...
M._Krzywak Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Apeluje o nie banowanie wątków/zdań w temacie dotyczącym próby stworzenia tomiku, ponieważ wątek ten dotknął pewnych działań w realu, a tym samym musiał wzbudzić takie, a nie inne emocje. Temat proponuje zakończyć i kwestię odłożyć do przyszłego roku. Czas i tak zweryfikuje wszystko.
Waldemar Talar Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Angello, prosimy o założenie działu konkursowego i podanie zasad technicznego punktowania. Wszystko już gotowe - więc od kiedy i gdzie można wklejać konkursowe wiersze . Bo jak dalej będzie prowadzona dyskusja która już dobiła szczytu- to diabli wezmą ten bardzo zacny pomysł .
BARBARA_JANAS Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Regulamin jest. Jury jest. Wszystko zrobione. Może nie idealnie, ale najlepiej jak potrafiliśmy. Zawsze się znajdzie ktoś komu się nie podoba. Ale proszę już zakończyć kłótnie bo utkniemy i nic nie wyjdzie z fajnej inicjatywy. Angello - prosimy o otwarcie wątku "konkurs na tomik poezja.org", do którego zainteresowani udziałem będą mogli wklejać wiersze. Proponuję następującą punktację : 0 pkt - zestaw odrzucony 1,2 lub 3 pkt za zestaw polecony do wydania. Wygrywają zestawy które zdobędą największą liczbę punktów. Pozdrawiam.
Bea.2u Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto skrytykował i w jakim celu? Czy nie daje się Pan wmanewrować w zbędne dyskusje wichrzycieli?? Tak czy inaczej, współfinansowanie przez finalistów wydaje mi się rozsądne. /b "Czy nie daje się Pan wmanewrować w zbędne dyskusje wichrzycieli?? " Szanowna Jurorko, użycie tłustego słowa, zwłaszcza w świetle poniższego, zdaje mi się wielce kontrowersyjne... nie odpowiadam za działania angella i nie będę tu publicznie dyskutować na ten temat. może wyrzucimy z dyskusji każdego, kto kiedykolwiek dostał bana ?? a mówiąc te slowa miałam na myśli właśnie takie działania, które mają na celu uneimożliwienie stworzenia czegokolwiek pozytywnego. zostawiam pod rozwagę Pozdrawiam /b
M._Krzywak Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja mam wrażenie, że stworzenie czegoś pozytywnego jest na tym gruncie wykluczone, ja się tylko zastanawiam, po co było angażować tyle sił i czasu. Ja w każdym razie już się namówić nie dam.
Waldemar Talar Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja mam wrażenie, że stworzenie czegoś pozytywnego jest na tym gruncie wykluczone, ja się tylko zastanawiam, po co było angażować tyle sił i czasu. Ja w każdym razie już się namówić nie dam. Dnia: Dzisiaj 12:18:23, napisał(a): M. Krzywak Komentarzy: 12807 Michale zaskakujesz mnie - po to było angażować tyle sił i czasu by pomysł ujrzał dzienne światło . A tę parę głosów są niczym w porównaniu z tymi glosami które przychylnie patrzą na wysiłek i zaangażowanie w powyższej sprawie. Zresztą od kiedy to mniejszość ma wpływ na większość - nie biorę pod uwagę polityki -wiadomo to inna bajka. Tak że warto się głęboko zastanowić nad poddaniem - na pewno większość z tych którzy tu siedzą już jakiś czas tak samo myślą jak ja. Zresztą starczy zapytać w prost - kto jest za a kto przeciw i będzie podane jak na tacy - czyli na tak . Z poszanowaniem Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi