Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 14 127
Dziś się kończy fajny był
uśmiechał się miał co jeść
świeciło słoneczko nie
padał deszcz
Teraz kolej na noc czy
będzie równie słodka
pokaże niebo pełne
gwiazd
Po niej przyjdzie jutro
ciekawe czym zaskoczy
łatwym czy trudnym
będzie płakać czy nie
Tak to wszystko widzę
ale muszę poczekać
dużo cierpliwy być
nie wyprzedzać
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
Czy kłamstwo ma sens czy warto przednim otwierać drzwi Czy śmierdzi a jeśli tak to czym i dlaczego tak jest Przecież nie jest prawdą która na poduszce miło śni Czy można bez niego żyć a skoro tak to dlaczego otwieramy mu drzwi -
Przez Andrzej_Wojnowski · Opublikowano
Gdy problemów pada deszcz duszę trawi lęku mech świat okazał się znów zły jutro kryją ciemne mgły jest Ci smutno jesteś sama stos kłopotów masz od rana zadzwoń zapamiętaj że on Ci zawsze pomóc chce często mamy różne zdania nie poradzisz – taka karma lecz jest coś co mocno łączy warto być człowiekiem dobrym -
Przez Domysły Monika · Opublikowano
@UtratabezStraty powiem tak ciekawa jestem co dla "ciebie" ( chyba że wolisz Pan - to od razu wybacz) ten drewniak i ta szarość...i jest jeszcze dziewczyna i ten warkoczZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
dużo "wyłapałam" spójności w inności. Gdzieś po głowie krążą teorie te zewnętrzne i te .... głębsze. Przyznam że dziś to biorę w "skupienie"Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
No z tym różnie bywa ...ostatnio dostałam po głowie gdyż z myślą twórczą nie było mi po drodze -
Przez UtratabezStraty · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Domysły Monika · Opublikowano
@UtratabezStraty tu ma niebieską sukienkę... Ale zdecydowanie drewniak Gra główną rolę
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne