Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 tak duszne jak pełne ruchu śródmieścia kanały w niepokoju miasta lewa strona z gruzów patrzy na śpiącą prawej nadzieję za głęboką raną rzeki nie czują bólu matki martwi synowie wciąż pamiętają starówki zaułki których już nie ma
Magda_Tara Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 takie miasto moje pięknie, Krzysiek :))
Pan_Biały Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Obrazowo - nie da się ukryć, że dobry wiersz Sr Krzysztofie. jednak nie - zmieniam zdanie - bardzo dobry pozdrawiam r
Bachencja_S. Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 I mnie się podoba. :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miasto nie moje, ale jestem w nim codziennie. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy..... Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staram się. Dzięki za dobre słowo. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi