Espena_Sway Opublikowano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Oskarowi Kokoschce Rozmawialiśmy na wiele sposobów, również wtedy, gdy czerwona rękawiczka została w twoich ustach. Podobno kolor jest nieskończony. Wyszukać go mogą zielone zasłony w deszczu. Owinięta czekam na mokre rozwiązanie. * To nic, że dopowiadamy się, jak malarstwo i muzyka u Blake'a. Romantyczne klony zaczęły się rumienić. A frezja zakwitła, możesz spijać nektar. [wrzesień 2009]
Michał_Kućmierz Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli chodzi o muzykę to gorąco polecam ULVER "Themes from William Blake's The Marriage of Heaven and Hell" P.S. Fajne to Pani pisanie... Pozdrawiam M.
BARBARA_JANAS Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię czytać twoje kompozycje malarsko - poetyckie...Muszę sprawdzić z jakim obrazem, tym razem romansujesz...Pozdrawiam:)
Tomasz_Piekło Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Bardzo plastycznie z tym obrazkiem z pierwszej strofy. Zobaczyłem jak zębami ściąga tę rękawiczkę z jej dłoni. Namiętność. Takie obrazy to lubię oglądać. I nawet o klonowaniu coś jest;) Dobry.
Espena_Sway Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli chodzi o muzykę to gorąco polecam ULVER "Themes from William Blake's The Marriage of Heaven and Hell" P.S. Fajne to Pani pisanie... Pozdrawiam M. będę musiała przesłuchać :) dziękuję i pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię czytać twoje kompozycje malarsko - poetyckie...Muszę sprawdzić z jakim obrazem, tym razem romansujesz...Pozdrawiam:) cieszę się :) tym razem bez wyraźnej inspiracji. tzn przeglądałam prace Kokoschki, które namalował będąc w związku z Almą Mahler. pozdrawiam Karolina
a._mrozinski Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Piękna kompozycja, ale chyba chciałbym czegoś więcej. Jakiejś dramatycznie przebijającej wszystko igły. Arek
Espena_Sway Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku, dziękuję. jesteś moim 'stałym czytającym'. jest o wszystkim, co jest autorce bliskie :) pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki. mówi się trudno, a pisze na ile starcza pomysłów tudzież weny. pozdrawiam Karolina
Tomasz_Piekło Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku, dziękuję. jesteś moim 'stałym czytającym'. jest o wszystkim, co jest autorce bliskie :) pozdrawiam Karolina Zdecydowanie wolę stałe związki. A wracając do klonów - pewnie chodzi o drzewa, ale ta fraza ma w sobie coś prześmiewczego i w tym sensie jest dla mnie ciekawsza;) Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku, dziękuję. jesteś moim 'stałym czytającym'. jest o wszystkim, co jest autorce bliskie :) pozdrawiam Karolina Zdecydowanie wolę stałe związki. A wracając do klonów - pewnie chodzi o drzewa, ale ta fraza ma w sobie coś prześmiewczego i w tym sensie jest dla mnie ciekawsza;) Pozdrawiam faktycznie, można ją tak też interpretować :P. dzięki za zwrócenie uwagi.
Rachel_Grass Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 dla mnie tylko pierwsza, namiętna właśnie. chciałabym szanowną Espenę zobaczyć w kompozycji może tak samo malarskiej, ale bardziej życiowej - bez kokoszek, o-blejków, itd.. chciałabym rozciągnięty temat, nie płótno :)
f.isia Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja też :) jakkolwiek tekst przeczytałam z "przyjemnością" ;)
Espena_Sway Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmienia się życie, zmieni się pewnie poetyka. proszę poczekać jeszcze trochę. ten wiersz to jeszcze nawiązanie do tekstów dedykowanych innym malarzom. pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja też :) jakkolwiek tekst przeczytałam z "przyjemnością" ;) jak wyżej. być może, zobaczymy. pozdrawiam Karolina
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Pozdrawiam Karolinko. Ładnie napisałaś.
Espena_Sway Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :) pozdrawiam również Karolina
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Stara Dobra Łejeczka/ miło zajrzeć dalej malujesz uczysz się coraz lepiej malować przekładać kształcić formować deformować obraz / uszanowanie / t / Bielaczek
Espena_Sway Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bielaczku, masz rację, coraz starsza :]. dzięki za odwiedziny, cieszę się, że tak sądzisz. w końcu to Ty jako pierwszy uczyłeś mnie tego 'malowania słowem' ;P. pozdrawiam Łejeczka :P
Rekomendowane odpowiedzi