M._Krzywak Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 nazywaj to jak chcesz – kochanie, konanie przecież i tak cię zabiorą złe myśli, strachy wróć kiedyś, należy nam się skupienie należy nam się jeden ślub gratis plus wieczne zbawienie amen
Duks Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Witam. Krótka forma, ale bardzo dobrze dobrana. Można rzec - mało słów, a ile treści. Gratuluję i pozdrawiam.
Artur_Bielawa Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Podoba się, słowa układają się w klarowny obraz, nic dodać nic ująć. pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że zmieniłeś z tym powtórzeniem... Zastanawiam się jeszcze nad "wieczne" bo to chyba jednoznacznie wynika ze zbawienia... no nie wiem... Zdecydowanie pierwsza mnie pochłania w całości...i : wróć kiedyś należy nam się jeden ślub gratis... plus zbawienie... Pozdrawiam...
M._Krzywak Opublikowano 21 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Duks - dziękuje bardzo za pochylenie się Artur Bielawa - też pozostaje mi podziękować BARBARA JANAS - w sumie masz rację, ale jeszcze pomyślę nad tym Dziękuje serdecznie i pozdrawiam.
MelaniaG Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Również przypadła mi do gustu taka króciutka forma Krzywaczku... pozdrawiam
Toby Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Wiersz o podłożu miłosnym z lekkim wskazaniem na subtelny erotyk :) wieczne zbawienie albo wietrzne - bo tak też by odjazdowo było :) Pozdrawiam serdecznie.
Waldemar Talar Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - nie pomyliłem się Michale , już w warsztacie wspomniałem że wiersz tu będzie lśnił . Faktycznie - mało słów - ale jak wiele powiedziały ... I na tym polega by czytelnik nie męczył się czytaniem lecz upajał . Bardzo dobry wiersz . pozd. i życzę dużo sportowych wrażeń na meczu ligi mistrzów .
M._Krzywak Opublikowano 21 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 MelaniaG - czy my się skądinąd znamy? ;) Toby -niezły pomysł, można w sumie o tym pomyśleć. Waldemar Talar - ja dziękuje za Twoje słowa, a w sumie najwyższy czas może zderzyć się gdzieś na mieście?
MelaniaG Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skądinąd, skąd ta myśl Krzywaku :)?
Pan_Biały Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 zaprzyjaźniony wiersz z warsztatu tak samo dobry po lekkiej kosmetyce :) pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skądinąd, skąd ta myśl Krzywaku :)? Przez zdrobnienia :)
M._Krzywak Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Donry to był występ sobotni. Musimy powtórzyć!
Boskie Kalosze Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłość jako kot, który ma... siedem żyć? ;) Podoba mi się. Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłość jako kot, który ma... siedem żyć? ;) Podoba mi się. Pozdrawiam. Z wzajemnością :) Dziękuję.
Pan_Biały Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Donry to był występ sobotni. Musimy powtórzyć! dobrze się bawiliśmy chyba wszyscy warto było przyjechać, więc może kiedyś czas pozwoli na "powtórkę z rozrywki":) pozdrawiam r
Dariusz Sokołowski Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Michale, czytam i czytam. I nie wiem, o czym to jest. Pzdr.
MelaniaG Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skądinąd, skąd ta myśl Krzywaku :)? Przez zdrobnienia :)
MelaniaG Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skądinąd, skąd ta myśl Krzywaku :)? Przez zdrobnienia :) Michale, tak mogę bez ogródek? Teraz zauważyłam, że zdrobniale poufale Cię nazwałam. Na debiut trzeba się postarać. Rozbawił mnie tekst wiersza. Jakoś tak mi się otarło o Tyma i kaczki, przez viva do vivace a potem i do acze i wyszło na Krzywaczka. Poezja to poezja. Czytasz to się udziela się z różnym skutkiem. Sorry. Michale :). Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Dariusz Sokołowski - bo to jest wiersz bez tezy ;) MelaniaG - otarło ci się, powiadasz...?
Rekomendowane odpowiedzi