Giovannii Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 głową w cwałujących chmurach tułowiem zatrzaśniętym pomiędzy konarami obnażonego drzewa szukam objaśnienia jedynej prawdy którą zassałbym z całych sił miażdżąc skorupę niepewności nowo narodzony bożek wskazałby mi drogę wzdłuż której zasadziłbym konwalie i budki dla ptaków później może posprzątałbym pokój i zasnął przed północą a rano pamiętałbym sen pełen nadziei i uśmiechniętych twarzy z dzieciństwa
Marcin Katulski Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już mi się nie chce czytać o konarach, konwaliach i ptakach. Nudy. Do tego puenta typu: kiedyś było lepiej. Nie dla mnie. Pozdrawiam.
Toby Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 tja skorupa niepewności... Pozdrawiam
JacekSojan Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 mógł Szymon Słupnik - może i Poeta Nadrzewny mieć swoją noc satorii, ale musiałby posiedzieć w konarach tak ze dwa lata, a potem pisać...Czesi gadają: to se ne vrati! J.S
jacekdudek Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pociąłbym strasznie, daruję więc tobie i sobie, pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 głową w chmurach konarami drzewa szukam prawdy którą zassałbym z całych sił nowo narodzony wskazałby mi drogę wzdłuż której konwalie i budki dla ptaków później może posprzątałbym pokój i zasnął przed północą rano pamiętał sen z dzieciństwa Otrzepać z nadekspresji... : )
Rekomendowane odpowiedzi