Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 kolejna kwadra pożre resztę odbitego światła po omacku zejdą się snu pomocnicy bezdźwięczni w swej wędrówce przysiądą w zapachu świeżo rozkopanej nocy wilgoć spijając zastygającej gorączki skroplone słowo w ciemnej butelce z listem napisanym wczoraj w świadomości przebudzenia nie wolno im zabrać tajemnicy zagrzebanej w prawdzie pod progiem leży klucz
teresa943 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Nie czekaj (...)pod progiem lezy klucz super! pozdrawiam - Krystyna
Magda_Tara Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 a co ja będę się wymandrzać! wiesz, mówiłam Ci :) :*
Magda_Tara Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 aa! zabrałam! :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę zaproszenie, trochę możliwość ucieczki. Wszystko zależy od tego po której stronie progu leży klucz. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A "wymandrzaj się", tylko że odpisywać "nie nadanżam". ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z całego dobytku to tylko ten klucz został do wyniesienia. ;) Pozdrawiam Krzysiek
aluna Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Po prostu ...świetnie!!! I to z listem napisanym wczoraj w świadomości przebudzenia nie wolno im zabrać tajemnicy zagrzebanej w prawdzie pod progiem leży klucz Pozdrawiam ! ania
gabriel p. Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 carpe klucz ;-) fajnie napisane. pzdr
Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staram się, zminia mi sie trochę sposób patrzenia na różne rzeczy. Miło mi że Ci się podoba. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chwytajmy więc, miło mi. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi