Liarsking Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 gdybym potrafil pisac Piórem... Pióro nadaje sens, istotę "Pióro" nabiera znaczenia dopiero gdy widzisz, ze warto pisac Pióro często ciązy, lecz potrafi cieszyć się z paru niedbale napisanych na kartce słów tworząc, piętnuje od wewnątrz, niszczy, bezwzględne. Druga twarz. czasem jest posłuszne, w pisaniu kocha się z dłonią oplecione gąszczem palców z rozkoszą oddaje się poecie gdybym potrafil pisac Piorem...
Liarsking Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Bardzo proszę o komentarze. Jacek
Gość Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 ''czasem jest posłuszne, w pisaniu kocha się z dłonią oplecione gąszczem palców z rozkoszą oddaje się poecie'' podoba mi się te kilka słów proste aczkolwiek takie dogłębne z ''rzeczy''można wydobyć uczucie które zna tylko poeta :) pozdrawiam serdecznie
Gość Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Zgadzam się z Justyną, że poeta dostrzec potrafi oczyma duszy, to czego nie widać. Nie udzielę Tobie Jacku konstruktywnej rady ani nie wydam opinii bo raczkuję w temacie pisania wierszy. Mogę jedynie powiedzieć, że wciągnął mnie Twój wiersz. Podoba mi się :-) Łączę pozdrowienia
Liarsking Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Dziękuję za miłe komentarze.
Rekomendowane odpowiedzi