krwawy_grzes Opublikowano 15 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Nastąpi wiersz o tym że już można przestać zapisywać siebie i uwolnić ducha bo ma prawo być wolny kogo chciałem zakląć w papierze jak więźnia uchronić przed światem świat zbyt długo przerażał nie podmiot a autora bladego i drżącego zlanego potem na łóżku gdy nie chce śnić się koszmar a sen nie jest przyjemny więc wstajesz rano i piszesz mnisi-pijacy pustelnia-pustka zagubieni-szmaragdy więc wstajesz rano i piszesz grań-śmierć bóg-śmierć człowiek-śmierć I wiersz się wysnuwa
Bea.2u Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??
krwawy_grzes Opublikowano 15 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Absolutnie nie. To wiersz auto-oskarżenia, koncepcję wiersza o wierszu bawię się na początku, ale tu bardziej chodzi o autotematyzm. Co ciekawe u ciebie, to wykorzystanie snu do rewaloryzacji tego, co się pisze.
Bea.2u Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mała gierka, przenikanie, uzupełnianie. jakby urwany wiersz, oddech był początkiem itd.. tak misię ;) ale to tylko moja mała subiektywność. Pozdrawiam :)
kasiaballou Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 dziwaczny akt tworzenia nie przekonuje mnie; zarówno treść, jak i forma. takie udziwnianie na siłę, bez pomysłu. pozdrawiam kasia.
krwawy_grzes Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 No tak, zawsze można się wysrać na portal czymś o miernej wartości literackiej:) Takie komentarze mnie dołują, można nie lubić tekstu, ale pisać takie głupoty, ech.
Rekomendowane odpowiedzi