M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to chłopie drogi, jak już kogoś oskarżasz, to pisz, pisz, a nie stękaj.
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i nie zobaczysz - tych prawdziwych :D życzliwością się nie chałturzy życzliwość się ceni i pielęgnuje są subtelniejsze formy jej okazywania, niż klakierskie pyskówki nie ujawniam prywat nawet w samoobronie i nawet za cenę niezrozumienia a moje kumpelstwo polega na tym, że walę w oczy, jak mi się coś nie podoba - często kumplom Jacek "6 kilo" nie jest moim kumplem i nie jest mi potrzebne twa. ja nie przeprowadzam plebiscytu popularności - ja zdzieram maski naliczyłam tu zaledwie kilka osób - wasze nicki/nie nicki powtarzają się przy okazji niemal każdej zadymy - nie wzrusza mnie i nie zależy mi na opinii grandy nie te klimaty i nie ta liga nie jeste,ście organem opiniotwórczym - i ja nie pretenduję do tego miana ale unaoczniam - na własnej skórze testuję - i słabo wypadacie powiem więcej - wypadacie z gry zależy mi na prawdziwych ludziach i dobrej poezji granda nie może reprezentować tych wartości - bo granda jest niewiarygodna i pusta w środu więc co może zaproponować innym, poza pozerskim mecenatem na krótki dystans? to coś na kształt "uknułam misterną intrygę..." ;) "ale unaoczniam - na własnej skórze testuję - i słabo wypadacie powiem więcej - wypadacie z gry" - znowu to tylko twoje odosobnione zdanie;) "nie jeste,ście organem opiniotwórczym " - nie, wyrażamy tylko własne zdanie:) skoro ty możesz, to my chyba też, co? boże, czuję się jakbym gadała z betonem a ja czuję nieświeży oddech na moich plecach teraz grasz na pozorach szlachetnej bezsilności ale to nie jest szlachetność - to metaliczny smak nagiej prawdy - już nie odwrócisz biegu wydarzeń... a ja nie skasuję tego wątku - i tak już zostanie, Olesiu już nikt poważny nie przejmie się twoimi atakami pozdrawiam kasia :)
6 kilo Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 no taki akurat wpadł mi do głowy jak się rejestrowałem, bo jacek zajęty i mogłem byc jackiem 613 chyba, a akurat mama przyszła z zakupami i się żaliła, że ciężary dzwiga , bo kupiła owoców 6 kilo i tak gawędzi w przedpokoju ,więc wpisałem te 6 kilo. i cała prawda.
M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to coś na kształt "uknułam misterną intrygę..." ;) "ale unaoczniam - na własnej skórze testuję - i słabo wypadacie powiem więcej - wypadacie z gry" - znowu to tylko twoje odosobnione zdanie;) "nie jeste,ście organem opiniotwórczym " - nie, wyrażamy tylko własne zdanie:) skoro ty możesz, to my chyba też, co? boże, czuję się jakbym gadała z betonem a ja czuję nieświeży oddech na moich plecach teraz grasz na pozorach szlachetnej bezsilności ale to nie jest szlachetność - to metaliczny smak nagiej prawdy - już nie odwrócisz biegu wydarzeń... a ja nie skasuję tego wątku - i tak już zostanie, Olesiu już nikt poważny nie przejmie się twoimi atakami pozdrawiam kasia :) Nie no, wątek musi zostać koniecznie, bo to jakiś kosmos.
6 kilo Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 a dlaczego u ciebie ciągle tylko dupy, kupy, jaja, czyżbyś chory był Krzywak?
Olesia Apropos Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to coś na kształt "uknułam misterną intrygę..." ;) "ale unaoczniam - na własnej skórze testuję - i słabo wypadacie powiem więcej - wypadacie z gry" - znowu to tylko twoje odosobnione zdanie;) "nie jeste,ście organem opiniotwórczym " - nie, wyrażamy tylko własne zdanie:) skoro ty możesz, to my chyba też, co? boże, czuję się jakbym gadała z betonem a ja czuję nieświeży oddech na moich plecach teraz grasz na pozorach szlachetnej bezsilności ale to nie jest szlachetność - to metaliczny smak nagiej prawdy - już nie odwrócisz biegu wydarzeń... a ja nie skasuję tego wątku - i tak już zostanie, Olesiu już nikt poważny nie przejmie się twoimi atakami pozdrawiam kasia :) sugerujesz, że kamila jest niepoważna?;) o nie, nie kasuj, byłoby mi przykro, gdybyś skasowała, bo tyle osób w sposób niezwykle ciekawy opisało twoją postawę:) nawet nie pomyślałam przez chwilę o odwróceniu biegu wydarzeń... (o tak, wielokropek musi być w takim miejscu;)) strasznie mnie wystraszyłaś, zlękłam się niesamowicie;) ps. partnerowi proponowałabym częściej myć zęby, nieświeży oddech powinien zniknąć
M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty, ty może taka kaśka jesteś? Pisałeś coś o dawnych krzywdach i już zapomniałeś? Wiem, że dla takich jak ty podanie nazwiska to nieziemski stres po tym, co wypisują, ale weź, jak już grasz kozaka, to nim bądź.
6 kilo Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 co ty Krzywak mozesz wiedziec o kosmosie, ja, to zupełnie co innego, bo i owszem.
M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano tak. Jesteś na jej poziomie, to się rzuca w oczy.
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzywak - znowu pustosłowie więc podrzymuję zarzuty o hipokryzji, dwulicowości, tchórzostwie i braku honoru nie ma z kim i o czym - ale dałam ci szansę pamiętaj o tym i pisz sobie dalej - ja cię żegnam ty masz tylko jedną linię obrony, która nazywa się PUSTOSŁOWIE? bo rzucasz tym argumentem, kiedy ci się podoba. no udowodnij, że to jest pustosłowie. sama często chcesz, żeby ci coś udowodnić, więc teraz ty się wysil. a nie, sorry, na pewno ci "się nie chce" i "nie oznacza to, że nie masz argumentów" udowodniłam - min. tym postem w kursywie do Krzywaka poza tym to mnie wyciągnięto listem na forum to mnie postawiono poważne zarzuty - i niczego nie dowiedziono to nie ja okazałam żal - że tak się stało to nie ja prosiłam o usunięcie wątku - i to też o czymś świadczy kropka.
6 kilo Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 no dobrze dam ci to nazwisko bo to nie tajemnica przecież, nazywam się jacek kuba szarycki i pochodzę z Krakowa, jak ty.
6 kilo Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 a teraz mieszkam częściowo w lesie
Olesia Apropos Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ty masz tylko jedną linię obrony, która nazywa się PUSTOSŁOWIE? bo rzucasz tym argumentem, kiedy ci się podoba. no udowodnij, że to jest pustosłowie. sama często chcesz, żeby ci coś udowodnić, więc teraz ty się wysil. a nie, sorry, na pewno ci "się nie chce" i "nie oznacza to, że nie masz argumentów" udowodniłam - min. tym postem w kursywie do Krzywaka poza tym to mnie wyciągnięto listem na forum to mnie postawiono poważne zarzuty - i niczego nie dowiedziono to nie ja okazałam żal - że tak się stało to nie ja prosiłam o usunięcie wątku - i to też o czymś świadczy kropka. a ty w koło macieju, to samo, to samo. nuuuuudy
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja czuję nieświeży oddech na moich plecach teraz grasz na pozorach szlachetnej bezsilności ale to nie jest szlachetność - to metaliczny smak nagiej prawdy - już nie odwrócisz biegu wydarzeń... a ja nie skasuję tego wątku - i tak już zostanie, Olesiu już nikt poważny nie przejmie się twoimi atakami pozdrawiam kasia :) sugerujesz, że kamila jest niepoważna?;) o nie, nie kasuj, byłoby mi przykro, gdybyś skasowała, bo tyle osób w sposób niezwykle ciekawy opisało twoją postawę:) nawet nie pomyślałam przez chwilę o odwróceniu biegu wydarzeń... (o tak, wielokropek musi być w takim miejscu;)) strasznie mnie wystraszyłaś, zlękłam się niesamowicie;) ps. partnerowi proponowałabym częściej myć zęby, nieświeży oddech powinien zniknąć Kamile po tych "doświadczeniach" powinna przestać się tobą przejmować nie jesteś straszna - chociaż strasznie się zachowujesz ten "opis postawy" jest autorstwa stałej grupy dziobaczy - nie jesteście w stanie wystawić poważnej, merytorycznej i autorytatywnej opinii - nikomu ja cię nie straszę - stwierdzam fakt
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. udowodniłam - min. tym postem w kursywie do Krzywaka poza tym to mnie wyciągnięto listem na forum to mnie postawiono poważne zarzuty - i niczego nie dowiedziono to nie ja okazałam żal - że tak się stało to nie ja prosiłam o usunięcie wątku - i to też o czymś świadczy kropka. a ty w koło macieju, to samo, to samo. nuuuuudy to się nazywa KONSEKWENCJA - nie mam zamiaru Cię zabawiać nie te klimy - nie te priorytety
6 kilo Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Kasiu, my tutaj zostaliśmy chyba już sami,
Olesia Apropos Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ty w koło macieju, to samo, to samo. nuuuuudy to się nazywa KONSEKWENCJA - nie mam zamiaru Cię zabawiać nie te klimy - nie te priorytety zdecydowanie nie te, całe szczęście
M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakoś pustawo o tobie, widać osiągnięcia zerowe. Albo się pomyliłeś w nazwisku :))) I teraz pisz o tych dawnych żalach, bom sam ciekawy.
Olesia Apropos Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sugerujesz, że kamila jest niepoważna?;) o nie, nie kasuj, byłoby mi przykro, gdybyś skasowała, bo tyle osób w sposób niezwykle ciekawy opisało twoją postawę:) nawet nie pomyślałam przez chwilę o odwróceniu biegu wydarzeń... (o tak, wielokropek musi być w takim miejscu;)) strasznie mnie wystraszyłaś, zlękłam się niesamowicie;) ps. partnerowi proponowałabym częściej myć zęby, nieświeży oddech powinien zniknąć Kamile po tych "doświadczeniach" powinna przestać się tobą przejmować nie jesteś straszna - chociaż strasznie się zachowujesz ten "opis postawy" jest autorstwa stałej grupy dziobaczy - nie jesteście w stanie wystawić poważnej, merytorycznej i autorytatywnej opinii - nikomu ja cię nie straszę - stwierdzam fakt to nie jest fakt, to jest twoje "wydajemisię"
6 kilo Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 o jakie osiągnięcia ci chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi