Ania Rada Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Małą dłoń, duża prowadziła. O nie-pokorny czasie! Łagodnością zwieńczyłeś słodkie, ciężkie, brzemię. Miłość ze swych barków strącając, biegłeś, co sił w nogach. Ona trwała. Na nic mocarze i potęgi. W śnie maleństwa siła bezbronności. Możesz biec.
Anna_Para Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Przepraszam Aniu, że doradzę: ten wystający wers pozbawiłabym inwersji i złamała: zrzucając miłość z barków biegłeś co sił w nogach ona trwała Ale Ty tu rządzisz. Pozdrawiam, Para:) Tak w ogóle- wiersz mi się podoba. Mam wspomnienia z własnych obserwacji ludzi i świata:)
Duks Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Ciekawy wiersz. Myślę, że dość trafnie oddaje przesłanie. Zgadzam się również z Panią Anią Para w kwestii: "...ten wystający wers pozbawiłabym inwersji i złamała" Postąpiłbym podobnie. Pozdrawiam serdecznie.
Ania Rada Opublikowano 10 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Dziękuję,serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi