Magnetowit_R. Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 wszystko co powiem może zostać użyte przeciwko tobie
mały_dzielny_toster Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 nie wiadomo co poeta miał na myśli cóż sprzęt agd powinien trzymać się razem więc nie zminusuję jednak mało to wierszowe
Aleks Kleks Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 podobnież wszystko czego nie powiesz może zostać użyte przeciwko tobie ;)
Bernadetta1 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 no niestety...to raczej nie wiersz...może myśl?pozdr.
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. che che che! a kto powiedział, że popie...ć sobie nie można ? :)))))))))
H.Lecter Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. che che che! a kto powiedział, że popie...ć sobie nie można ? :))))))))) Można, Magdo, oczywiście, że można - a ile śmiechu przy tym... ; )
Magnetowit_R. Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 tak sie pisze poezję współczesną! cóż, gdy współcześni nie współcześni, współczesność w przyszłości...nie wierzę że nie rozumiecie. udowodnijcie, że wam nie wierzę. pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. che che che! a kto powiedział, że popie...ć sobie nie można ? :))))))))) Można, Magdo, oczywiście, że można - a ile śmiechu przy tym... ; ) żesz byś mnie raz polubił! :)))))))) a wiesz co? wpadnij do mnie i polub! :)
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Van Gogh sprzedał jeden obraz za życia! uszy do góry! :))
H.Lecter Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Van Gogh sprzedał jeden obraz za życia! uszy do góry! :)) Pierre Douy, sprzedał wszystko, czego nie namalował... ; )
Magnetowit_R. Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 ja nie handlowiec, wystarczy mi uwielbienie;) a drugi wiersz z serii "twórz ze mnę czytelniku" ma tytuł: szczerze szczerze. udowodnij mi, że ci nie wierze. wiem, zaszalałem z interpunkcją;) pozdrówka
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Van Gogh sprzedał jeden obraz za życia! uszy do góry! :)) Pierre Douy, sprzedał wszystko, czego nie namalował... ; ) :)))))))) to dopiero Gościu! ale, ale... o Jean Pierre Douy? czy o locations vacances? mówimy? :)))
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja Cię uwielbiam! tak mam z poetami! :))
Magnetowit_R. Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 dzięki! jeszcze śpiewam! czyż to nie wspaniałe?
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 :))))))))))))) lubię Cię uwielbiać :))))
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam już w kilku tomikach takie myśli ubrane w wiersz i nie ma nic przeciwko... pod warunkiem, że w danym tomie jest jeszcze to coś...więc przyjmuję świadomość poetycką autora i w tym wierszu/niewierszu...:) Pozdrawiam...
Tali Maciej Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 od razu nasunął mi się wiersz Oscara Dzikiego z przed kilku lat pod tytułem POETA UZNANY za debila tak więć coś na kształt, takie splunięcie, małe piwko i tyle przeczytałem, uśmiech się pojawił więc jest tekst pozdrawiam
Fanaberka Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nudy na pudy
Bea.2u Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. płytkie. nie jest to jakaś olśniewająca myśl godna dalszego kosmacenia się.
Rekomendowane odpowiedzi