Jan Rybowicz Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 magazyny zakurzonych obrazów starych pierścionków z zimnego palca składnice skamieniałych uczuć zabitych fleszem jednej sekundy pakamery strachu składziki książek deptaki wierszy wpisanych w mury wykopaliska zakurzonych pamiątek wisiorków zdjętych z nieruchomej piersi bulwary dedykacji zatopionych w starych skrzyniach zbiorniki tajemnic pokrytych pyłem pojemniki wspomnień trotuary myśli na ostatnim piętrze ciemnej kamienicy
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są takie, i nie tylko to...ale te trotuary mysli są be! pozdrawiam ciepło
Magda_Tara Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 albo w domku jednorodzinnym , jak w moim opowiadaniu :)) atmosfera i skojarzenia identyczne! czyli wszystkie strychy...nasze są :)) podoba się ogromnie :))
Somewhat Damaged Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Aż poczułam tą antykwaryczną atmosferę. Tylko trochę przerażają te zimne palce i nieruchome piersi ;) Podoba mi się. Pozdrawiam :)
Cosa Nostra Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Lamusy pod dachowe, na strychach jest dużo starych rzeczy, które się odkładają, niektórym z większą uwagą można się przyjrzeć... gdy coś wzbudzi ciekawość bynajmniej, jak się chce ... i czy tych różności są cienie czy nie :)) PZDRX
Rekomendowane odpowiedzi