Zbyszek_Dwa Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 ruchem pożółkłego liścia tam i z powrotem szmer zegara dojrzewa sen i odpowiedź już świta nie możesz być estrem wspomnieniem płatków róż rozwiany apetyt treścią nocy namaluję pejzaż poranka oparciem
teresa943 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Pamiętam wiersz z warsztatu. Nadal bardzo mi się podoba, szczególnie - "bez wątpienia", lubię zdecydowanie :)))))) Serdecznie i ciepło pozdrawiam :-) Krysia Dobranoc.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Tak był w warsztacie dawno temu teraz mocno okrojony chyba lepszy? Dziękuję za odwiedziny Krysiu Odwzajemniam z ochotą serdeczne pozdrowienia :))
Waldemar Talar Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry wieczór Zbyszku - ten pejzaż treścią nocy namalowany - to będzie coś bardzo wielkiego i delikatnego zarazem. Bardzo delikatny i ciepły wiersz - daje czytelnikowi to co powinien - czyli zadowolenie . miłego wieczoru życzę
teresa943 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wg mnie posłużyło mu okrojenie, a dla czytelników szersze pole do interpretacji :))))) dobrej nocki i kolorowych snów Zbyszku :-) Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Dziękuję Krysiu i życzę samych fajowych snów :)) Zbyszek Dwa :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Dziękuję Waldemarze za ciepły koment i pozytywny odbiór Miłego wieczoru :)
kasiaballou Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 jest klimat Zbyszkowy i Zbyszkowy, ciepły wiersz :) pozdrowienia kasia.
Pan_Biały Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sen, szmer i do tego pejzaż plus tęsknota liścia za różą w nocy zastanawiające pozdrowienia r
Zbyszek_Dwa Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Witaj Kasiu Mmm Zbyszkowy i Zbyszkowy taki powinien być :)) Dzięki za odwiedziny Serdecznie pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Myślę że dobrze gdy daje do myślenia Dziękuję za fajne spostrzeżenia Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Już w warsztacie dobrze pisałam o tym wierszu, Zbyszku. Teraz powtórzę: podoba się! Pozdrawiam ciepło, Para
Adrian_Poraj Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 bez wątpienia ładny wiersz.;). Pozdrawiam.
stokrotki w rosole Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 jest optymistycznie, jest ciepło, jest w porządku. Pozdrawiam:)
Fly Elika Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zbysławie. Kiedy ten wiersz był na warsztacie, nie mogę wyszukać, a zaciekawiły mnie same skojarzenia ? ;) Co to jest ten ester?
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Dziękuję Aniu za podobanie po raz drugi Pozdrawiam :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 A dlaczego ładny? Dziękuję Adrianie za pozytyw Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Dziękuję stokrotko :)) Serdecznie pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Estry Fly Elika - to takie związki chemiczne o przyjemnym, intensywnym zapachu, jednak w większych dawkach, mogą zaszkodzić. Dziekuję za wgląd i zainteresowanie "szczegółami" :) Pozdrawiam Panią/Pana? :)
Jan Neck Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Bez wątpienia dobry wiersz. Teraz dopiero dostrzegłem, że to sformułowanie można czytać dwojako - bez wątpienia czyli z całą pewnością, podkreślając swoje stanowisko na zewnątrz. Jest także bez wątpienia to w środku - bez wewnętrznej niepewności, niedowierzania nawet. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi