Mateusz Kielan Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Chcę tylko spytać czy ich pies merda ogonem jeśli odważysz się go pogłaskać czy wyczuwa że szczęśliwie powracasz do domu gdzie nic nie zakłóca spokoju oprócz warkotu autobusów bo prawie wszystko ci się ułożyło a ja nic nie wiem na pewno błądząc oddałem część duszy za garść fałszywych doznań porwany wartkim strumieniem rzucony na mieliznę ocalałem i łapię nadzieję jak powietrze ale po co ja to mówię chciałem tylko spytać tylko spytać bo moje sprawy już nigdy nie będą twoimi.
kasiaballou Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się ten wiersz. pozdrawiam kasia :)
teresa943 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Mateuszu, wzruszyłam się...ładnie to napisałeś serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Somewhat Damaged Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Hmm.. czasem lepiej zapomnieć. Nie pytać, nie wracać. Piękny wiersz. Pozdrawiam.
Mateusz Kielan Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Dziękuję za komentarze.Pozdrawiam ciepło.
Rekomendowane odpowiedzi