Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobrze, i co z tego? dzieki temu co napisał autor jesteśmy jakieś 200 lat za światem ziemskim MN nic z tego, odniosłam się jedynie do merytoryki komentarza. jestem za tym, by rzeczy merytoryczne były w miarę poprawne ;) co do samego wiersza, czy mógłbyś Messa, rozwinąć to stwierdzenie "dzieki temu co napisał autor jesteśmy jakieś 200 lat za światem ziemskim" bo nie bardzo je rozumiem a jeśli idzie o mój punkt widzenia, to już rzekłam wcześniej, za bardzo przypomina mi "grodzką" w konstrukcji. aczkolwiek rozumiem jego potrzebę i przesłanie, tylko za dużo gadania. (i Ps, autorze, kiedyś już pokazywałam Ci tę grodzką, przy okazji wiersza ;P) oki, Wuszko, bierzesz sobie współczesny "gar" i kojarzysz z "gajem" wypisujesz godziny otwarcia supermarketów, opisujesz kupno gara, czując się po drodze jak w garze a gdy juz dochodzi do zrobienia w nim czegoś tam do jedzenia aż do stwierdzenia, że czujesz się już jak w "gaju" to byłoby lepsze miast wypluwania kiczowatych sformułowań - ludzie nienawidzą miasta
dzie_wuszka Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic z tego, odniosłam się jedynie do merytoryki komentarza. jestem za tym, by rzeczy merytoryczne były w miarę poprawne ;) co do samego wiersza, czy mógłbyś Messa, rozwinąć to stwierdzenie "dzieki temu co napisał autor jesteśmy jakieś 200 lat za światem ziemskim" bo nie bardzo je rozumiem a jeśli idzie o mój punkt widzenia, to już rzekłam wcześniej, za bardzo przypomina mi "grodzką" w konstrukcji. aczkolwiek rozumiem jego potrzebę i przesłanie, tylko za dużo gadania. (i Ps, autorze, kiedyś już pokazywałam Ci tę grodzką, przy okazji wiersza ;P) oki, Wuszko, bierzesz sobie współczesny "gar" i kojarzysz z "gajem" wypisujesz godziny otwarcia supermarketów, opisujesz kupno gara, czując się po drodze jak w garze a gdy juz dochodzi do zrobienia w nim czegoś tam do jedzenia aż do stwierdzenia, że czujesz się już jak w "gaju" to byłoby lepsze miast wypluwania kiczowatych sformułowań - ludzie nienawidzą miasta nie wiem, co jest lepsze, ja nie nienawidzę miasta. lubię miejsca,
Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oki, Wuszko, bierzesz sobie współczesny "gar" i kojarzysz z "gajem" wypisujesz godziny otwarcia supermarketów, opisujesz kupno gara, czując się po drodze jak w garze a gdy juz dochodzi do zrobienia w nim czegoś tam do jedzenia aż do stwierdzenia, że czujesz się już jak w "gaju" to byłoby lepsze miast wypluwania kiczowatych sformułowań - ludzie nienawidzą miasta nie wiem, co jest lepsze, ja nie nienawidzę miasta. lubię miejsca, me too, czy zobaczyłem zgodność? MN
dzie_wuszka Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, co jest lepsze, ja nie nienawidzę miasta. lubię miejsca, me too, czy zobaczyłem zgodność? MN skoro tak piszesz, to chyba zobaczyłeś :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 jak ta unia Polski z Litwą każdy wiedział swoje i podpisywał według siebie, hihihi oki MN
Robert_Siudak Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 trochę się chyba spóźniłem ;) no nic.
Rekomendowane odpowiedzi