Pan_Biały Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 w wiklinowe krzesło siadłem cieniem od zachodu nadciąga wilgotna bryza miękka fala aromatu kobiety deszczowa zasłona zarzuciła mojrę bezwiednie pijaną w drobny mak piersi i nogi horyzontem życia znów jest rzeczywistość
Cosa Nostra Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 szczęście zaczyna .... przewiduję ...zaczyna Panu dopisywać ...-Panie Biały PZDRX ;)
teresa943 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 czyżby peel się zakochał? fajnie! bardzo podoba mi sięod zachodu nadciąga wilgotna bryza miękka fala aromatu kobiety i cała reszta też :) a pointa? no cóż? na razie z marzeń powraca się do rzeczywistości, ale to ponoć udowodnione, że marzenia się spełniają, tylko trzeba bardzo pragnąć :)))) zresztą wiem to z autopsji :)))))) i tego życzę peelowi :)))) serdecznie pozdrawiam Panie Biały :-) Krysia
Judyt Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 podoba mi się ten punkt widzenia męski zdaje się, no..szczególnie początek, to prawie tak jak jakby mój wiklinowy bujany w korytarzu...a tam cieniem właśnie się czasem człowiek bujnie, J. (: płoniaście
Pan_Biały Opublikowano 26 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przepowiednia, hm ciekawe:) dzięki za odwiedziny r
Pan_Biały Opublikowano 26 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Krysiu :) jak zawsze pozdrowienia r
Pan_Biały Opublikowano 26 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak się podoba to miło:) dzięki za wniknięcie pozdrowienia r
Adrian_Poraj Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Ciekawy wiersz ;-). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi