Karolina Edward Opublikowano 14 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 nie nazywam się nikt nie nadał mi jeszcze imienia może i mogłabym to zrobić sama ale wciąż zwlekam czekając nie wiadomo na co na kogo na szczęście dla kasztanowców w owoce brzemiennych słońce świeci tak samo i dla bezimiennych
pijak fantasta Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Zatrzymałem się przy tym wierszu. I pewnie jeszcze do niego wrócę. Wydaje mi się, że z wersu "na kogo" można by zrezygnować. Pozdrawiam.
Patryk_Nikodem Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Było już tak ładnie, w miarę płynnie (nie wiadomo na co i na kogo) i w sumie nie odczułem większej banalności, póki nie dotarłem do ostatniej strofy. Brzemiennych - bezimiennych. Co to ma być? Pzdr
marta zuzia Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 "Co to ma byc?" Karolina marsz do konta! poeci wytrawni z gigantycznie dlugimi palcami fskazujoncymi majom problem s szuflatkami. Karolina popraf sie! uwzglednij kont padania SLONCA na luckie czaszki! rzeby mi to bylo ostatni ras! bezimiennych... dzizys... jak moglas! ;o)
Pan_Biały Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wyszło za dobrze. poprzednie wiersze były bardziej udane. chwilowy spadek formy, nic się nie stało:) pozdrowienia i czekam lepszych czasów r
Pan_Biały Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 i jeszcze jedno. brak nazywania wierszy niezbyt mi odpowiada, ciężko je zidentyfikować. proszę nad tym pomyśleć:) xxx - za często, chociaż yyy może:) pozdrowienia
BEa.tUS Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 jest taka fajna lekkość w Twoich wierszykach :)
Nata_Kruk Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Ładnie, podoba mi się, ale znów... bez tytułu..;)... pomyśl na nimi, warto chyba, to takie dopełnienie wiersza. Pozdrawiam... :) PS... wybacz, ale jeszcze słówko, dla mnie mogłoby być bez... "może i.." i "na kogo" Ogólnie i tak plusowo.
Karolina Edward Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 bardzo Wszystkim dziękuję za wizytę i komentarz - to dla mnie zaszczyt, że zatrzymujecie się przy moich myślach. pozdrawiam wrzosowo ;)
Rekomendowane odpowiedzi