Bernadetta1 Opublikowano 9 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 co pięć domysłów natrętnych wyhodowanych nadziei przez prośby grożby lamenty w życie ci weszłam na kredyt co osiem spojrzeń zuchwałych palców muśnięcie w przelocie przekorny gest czy też nawyk mam cię na dłoni no przecież co siedem rzęs na policzku rumieńców sześć gorejących chciałbyś coś wiedzieć coś wyczuć a głos na przekór wciąż drżący
adolf Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 nie wiem coś mi się rytm łamię, :) podoba się, szczególnie pueta i ostatnia strofa, poczatek .. przegadany :P :)) pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 adolf ...hmm mówisz ze rytm się łamie?pomysle:)dzieki za wizyte:)
teresa943 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 zuchwałość...w znaczeniu ironicznym, bo przecieżgłos jak na przekór wciąż drżący podoba się jak zwykle serdecznie i ciepło Beatko :-) Krysia
HAYQ Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 mnie tam się nic nie łamie :) a to, że w ostatnim wersie, gdzie puenta, o jedną nutkę za dużo, nie szkodzi. W tym przypadku podkreśla ładne zakończenie. Pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 mnie w pońcie rym wyraźnie siada i się oń po tykam. całość podobasieM pozdrówki kasia :)
Judyt Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 no fajno Bernadetto, tylko nie wiem czy tytuł, rumiany bardzo ten wiersz, tak wyczuwam, J. (: płoniaście
Bernadetta1 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Krysiu:)głos drżący i niepewny...no kobiety wszystko potrafia:):)usciski
Bernadetta1 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja posprawdzam te nuty;)dzieki za podszepty:)pozdrawiam:)
Bernadetta1 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiula moja miła:) w którym miejscu siada?...bo rytm faktycznie juz poprawiam- wtryniło mi sie cosik za duzo:) cmok:)
Bernadetta1 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj rumiany;) zarumienił sie:) dzieki Judytko:)
kasiaballou Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiula moja miła:) w którym miejscu siada?...bo rytm faktycznie juz poprawiam- wtryniło mi sie cosik za duzo:) cmok:) pczywiście, że rytm, nie rym :) przez rym się można za_jąknąć, a przez zły rytm potknąć - w tej chwi jednak już wszystko płynie bardzo ładnie zresztą - brej nocy kasia :)
Anna_Para Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 "W życie ci weszłam na kredyt"- ładnie! Nic mi się nie łamie! I nie jest przegadane! Podoba mi się, i już! Pozdrawiam, Para
Bernadetta1 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiula moja miła:) w którym miejscu siada?...bo rytm faktycznie juz poprawiam- wtryniło mi sie cosik za duzo:) cmok:) pczywiście, że rytm, nie rym :) przez rym się można za_jąknąć, a przez zły rytm potknąć - w tej chwi jednak już wszystko płynie bardzo ładnie zresztą - brej nocy kasia :) miłego dzionka Kasiu:)dzieki:)
Bernadetta1 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Aniu za wizyte:) pozdrówki cieple i miłego dnia:)
Rekomendowane odpowiedzi