marti krűger Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 za nami kurz, pod nami rynsztok, przed nami wizja na cud. prędzej zapalam świt, dym nerwów żarzy dłoń. tuż obok cień, zgliszcza które cementuje popiół – wczorajsza rozkładówka. następnie codzienność spostrzeżeń, i jeszcze klucz co nie kluczy. pomiędzy szary mur, pejzaż gablot i barwny skowyt ścian. dalej tak samo tylko się zmienia. cichy kąt, powtórna noc. myślę że wiesz, że możesz, że chcesz – pieniądz żywy jak krew. prawdę naszych okien wiążą pająki, i puste fotografie dnia. uzależniamy się od cukru, do kawy, do istoty na raz, może dwa. a później tylko chmury niosą deszcz po którym i tak suszy.
Rachel_Grass Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 nic ciekawego nie powiem, bo się wzruszyłam dawno niewidzianym nickiem ;)
marti krűger Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Rachel, aż ogień mnie przeszył. dziękuje za...
HAYQ Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 ciężko po tym wierszu napisać coś mądrego. Gratuluję i pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobnie, bo to bardzo wiersz na plus! pozdrawiam ciepło
teresa943 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 miło czytać i jeszcze milej powitać kogoś, kto na tak długo znikł :):) powtórzę za innymi - dobry wiersz serdecznie pozdrawiam Marti :-) Krysia
marti krűger Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Stansławo, dzięki że wpadłaś. coś dla odmiany ducha: www.4clubbers.com.pl/dance/354570-28-08-09-collective-nie-mow-mi-goodbye-extended-mix-mike-w-edit.html
kasiaballou Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 dwa pierwsze i dwa ostatnie wersy tworzą ciekawą klamrę tematyczną - w środku już różnie mi. pozdrawiam kasia.
Oxyvia Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Świetny. Bardzo mną potrząsnął. Przemawia moim językiem emocjonalnym. I mówi o moich refleksjach. Mimo, że nierymowany. :-) Pozdrawiam serdecznie.
Pan_Biały Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 bardzo motoryczny ten wiersz, cholernie dużo się dzieje. pobłądziłem trochę w tym labiryncie, ale nie poddam się znajdę wyjście, bo warto. jak na razie jeszcze dryfuję. podoba się pozdrowienia
Zorza Pólnocna Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 wiersz bardzo mi się podoba, daje do myślenia i całość świetnie napisana- opowiedziana :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi