Anna_Para Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Miałam ostatnio kilkudniową styczność z uroczą czarną kotką, nie mogę się nie uśmiechnąć ;)
teresa943 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 uśmiecham się, fajne "toto", pod płaszczykiem poczucia humoru ukryte to, co boli... w ostatniej tak sobie zmieniłam (do rymu) wracajże czarny pechu bo… bo coraz częściej boli zwiń się w kłębuszek grzechu o… o tu na sercu moim podobasie Aniu... kocury często mają ciagoty marcowania i wtedy nie zważają że bardzo tęskni Ania serdeczności na cały dzień :-) Krysia
Anna_Para Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Uśmiecham się do Ciebie Teresko, ale wiesz, że oczka...dzięki za życzenie dobrego dnia. Paraanna :)
neverendingstory Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Przeczytałam,bardzo ciekawy ;) Ostatnimi czasy gdy rano idę na przystanek autobusowy przez drogę przebiega mi czarny kot,ale pecha jak nie ma tak nie ma. Pozdrawiam. Karolina :)
Anna_Para Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Dziękuję Karolino! Jak nie ma, to i dobrze! Nie będzie bolało! Pozdrawiam, Para:)
Judyt Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 jakby podmiot lityczny wtłaczał i zadomawiał w sobie- bólem.. J. (: płoniaście
Anna_Para Opublikowano 7 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Dziękuję Judyt! Tak to właśnie! A nawet bez "jakby". Pozdrawiam serdecznie, Para
LadyC Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A nie można było w tytule z polska? (nie żeby nie panimała) ale jakieś to się zdaje pretensjonalne i nie znajduję uzasadnienia dla francuskiego tytułu A wiersz - hmm Taki sobie Powinien być rytmiczny a nie jest - trzecia zgrzyta, czwarta jeszcze gorsza Czyli im dalej tym gorzej Jedynie 'niedospanki' mi się bardzo widzą
Anna_Para Opublikowano 7 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Cieszę się, że chociaż "niedospanki". A tytuł- to nazwa francuskich perfum! I nie tylko.Dziś już ich nie ma! A szkoda. Pozdrawiam, Anna
Rekomendowane odpowiedzi