Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Dostać pismo,  stanąć na baczność, przeć to też faza rodzenia.   Termos to taki nierozłącznik bardzo ważny dla sporej grupy ludzi i zupełnie to nie to samo napić się z termosu gdzieś samemu na ławce, jeśli stać człowieka tylko na tyle.   Udanej pozostałej części majówki, pzdr :-)
    • W ciągu dnia może się dużo dziać, u mnie się zawsze dzieje:) mam swój styl i nikomu do tego:)
    • byłam murami pustostanem w którym ukryły się przed wiatrem są delikatne i łatwo ulatują   dla bezpieczeństwa wstawiły okna drzwi nadal w surowym stanie ale jest mi cieplej   urządzają mnie po swojemu   ktoś przesiaduje w łazience od rana słyszę dobijanie się do drzwi i krzyki tak dla zasady kąty dają schronienie zlęknionym ktoś potyka się o porozrzucane uśmiechy   nie pamiętam wszystkich imion nie każdego rozpoznaję ciągle o nich mówię    
    • @Leszczym

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nie ma to, jak o sobie źle mówić, to się bardzo fajnie sprzedaje. Jak się chwalisz, i tak nikt tego nie słucha i nie wierzy. Dobrego dnia, Michale :)
    • @Leszczym – kapitalnie (przecinek przed "by").
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...