Judyt Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 podporą od dnia narodzin w życiu nakręca ja do ciebie a ty do mnie przychodzisz i odwiedzasz czasem na dłużej zostaniesz przytupniesz i słuchasz jak to miło że jesteś mogę przywitać cię w progach wyjść i powiedzieć coś od siebie nie tylko herbata na stole z cytryną czasem mina zrzednie że nie wszystko idzie jak z płatka i idzie się dalej po codzienności spostrzeżeń o najdrobniejsze może zakwitnie jakiś polny kwiat gdy cały świat wokół śpi
Almare Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 a ono się toczy, toczy czasem otoczy źle zamknij oczy kochaj mnie :)))))
Judyt Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam!Almarejaka niespodzianka, jak zwykle rozśpiewana chmurka a kocham też Cię człowieczku J. (: płoniaście, dzięki za ślad
Almare Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 ale wiersz masz przegadany, za dużo nie istotnych szczegółów, opis, brak emocji. łzy.łza a ono się toczy, toczy czasem otoczy źle zamknij oczy kocham mamo
Almare Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 napisz wiersz w takiej formie jak zaproponowałem ale dwie zwrotki i zatytułuj "łzy" :))))
Judyt Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a po co w smutek? nie rozumiem, wiem że może forma nie jest najznakomistsza, ale nikt mnie inaczej nie nauczył, więc radzę sobię jak potrafię..dzięki za rady z dobrego serca i kogoś bardziej potrafiącego wieszować, zawsze coś będzie niepoprawne jak człowiek, J. bo to jest wieszoł świadomości i tylko tyle jeszcze niedawno miewałam wpisy o nadmiar emocji, może nie da się ich zawsze wymiarkować w środkowych wersach? hmm..albo ja nie potrafię tego czynić na dobór czytelniczy, każdy z resztą inaczej odbiera owe ' emocje', ale jeszcze raz dzięki
Almare Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a po co w smutek? nie rozumiem, wiem że może forma nie jest najznakomistsza, ale nikt mnie inaczej nie nauczył, więc radzę sobię jak potrafię..dzięki za rady z dobrego serca i kogoś bardziej potrafiącego wieszować, zawsze coś będzie niepoprawne jak człowiek, J. bo to jest wieszoł świadomości i tylko tyle jeszcze niedawno miewałam wpisy o nadmiar emocji, może nie da się ich zawsze wymiarkować w środkowych wersach? hmm..albo ja nie potrafię tego czynić na dobór czytelniczy, każdy z resztą inaczej odbiera owe ' emocje', ale jeszcze raz dzięki A kto powiedział - łza smutku? Łza może być: wzruszenia, radości, tkliwość i razem możemy popłakać - takie łzawe pogaduszki - uronić łzy porozumienia. A delikatność i ulotność. Co nie? Ole!:))))
Judyt Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a po co w smutek? nie rozumiem, wiem że może forma nie jest najznakomistsza, ale nikt mnie inaczej nie nauczył, więc radzę sobię jak potrafię..dzięki za rady z dobrego serca i kogoś bardziej potrafiącego wieszować, zawsze coś będzie niepoprawne jak człowiek, J. bo to jest wieszoł świadomości i tylko tyle jeszcze niedawno miewałam wpisy o nadmiar emocji, może nie da się ich zawsze wymiarkować w środkowych wersach? hmm..albo ja nie potrafię tego czynić na dobór czytelniczy, każdy z resztą inaczej odbiera owe ' emocje', ale jeszcze raz dzięki A kto powiedział - łza smutku? Łza może być: wzruszenia, radości, tkliwość i razem możemy popłakać - takie łzawe pogaduszki - uronić łzy porozumienia. A delikatność i ulotność. Co nie? Ole!:)))) ole..ulotność w rzeczy samej i racja.."i na co to wszystko?", J. serdecznie znaczy z serca a razem znaczy że dobrze że zawitałaś i znaczy, że człowiek nie jest sam
Atena Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 mi tam emocji wystarczająco. i do tego się podoba. pokłoniki, ukłoniki, serdeczności, ślady:) Aneta
Jan Neck Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym tu tak pozmieniał, ale to kosmetyka. Ładnie Judytko, piszesz samą prawdę. Pozdrawiam :)
dzie_wuszka Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 niezgrabny wyszedł. nudny przez to, no i neistety te kfiatki to już tysiac razy kwitły :| taki sztambuszkowy bardziej, pozdrówki :) rzecz jasna, moim zdaniem :)
Judyt Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym tu tak pozmieniał, ale to kosmetyka. Ładnie Judytko, piszesz samą prawdę. Pozdrawiam :) witaj Janie serdecznie dziękuję za wizytę\ rzecz jasna przyglądnę się- no fajno..skorzystam po części, chyba o prawdę właśnie chodzi... chociaż tej herbaty chyba bym tam nie mieszała mm.. jest bardziej regularniej, 5/3/ 1/6/2 a u mnie było:3/2/3/1/6/2 no no.. chyba żeby zrobić...6/2/1/5/2 ? zawsze jest jakieś rozwiązanie w kosmetyce zdaje się, J. (:
Judyt Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Aneto, serdecznie dzięki za ślad- śladuj kiedy tam zapragniesz, i przeczytanie tego owego..ukłoniki, pokłoniki wzajemne , bardzo dziękuję, J. (:
Judyt Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj dziewuszko, wiem wiem dzie_wuszko tak jak czasem niezgrabnie w życiu wychodzi..coż.. nie dorównam prawdziwym poetom, co mi wcale nie przeszkadza jakoś dzięki za opinię i wstąpienia niemniej, a co do kwiatów to może i tysiąc... ale za każdym razem inaczej, jak co pora roku J. (:płoniaście
Fly Elika Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 bardzo mi się podoba zwłaszcza ten fragment... podporą od dnia narodzin w życiu nakręca ja do ciebie a ty do mnie przychodzisz i odwiedzasz czasem na dłużej zostaniesz przytupniesz i słuchasz jak to miło że jesteś mogę przywitać cię w progach wyjść i powiedzieć coś od siebie nie tylko pozdrawiam
Judyt Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Fly..dziękuję z serca za ślad, J.
Pan_Biały Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 wiersz może nie rzuca na kolan, ale. no właśnie w tym ale jest cała prawda o szarej codzienności, o rozmowach z bliskim kimś, które czasami kończą się milczeniem. o tym, że nie zawsze jest kolorowo i ta herbata z cytryną. szczerze bez nadymania się. podoba się pozdrowienia
teresa943 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 czytałam już wcześniej, komentowałam na "tak" i nadal podtrzymuję; piszesz tak prosto o życiu jakbyś spontanicznie rzucała myśli pod wpływem tego, co widzisz tu i teraz; wydaje mi się, że nawet forma wyraża to, co chciałaś przekazać...takie krótkie spojrzenia to tu, to tam i kilka słów prosto z serca; fajny klimat :) serdecznie pozdrawiam Judyt :-)
Judyt Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo tak właśnie to się dzieje tu i teraz...tak jest, pięknie to odczytałaś dziękuję z serca ogromnie J. (: dzięki za wejrzenie i ślad Teres
Judyt Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję z serca Drogi Panie Biały podoba mi się że jesteś tutaj i parę słów zostawiłeś, to jest nagroda od człowieka dla człowieka też, J. płoniaście (:
Rekomendowane odpowiedzi