adolf Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 lalala lalalal lalala lllalala był sobie wiersz, ale musiał zniknąć :))
Fly Elika Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 zupełnie przyjemne smęceństwo, w aurowo ponury jesienny ..dzień.. :)
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 tak...ładnie omiotane miotełką (: nawet troche mi to przypomina modlitwę ot co osobistą a jednak w wymarze obejmującą jesienią całe społeczeństwo, J. (: płoniaście
Zbyszek_Dwa Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Fajnie napisaleś adolfie nie tylko o jesieni Pierwsza najlepsza a potem dwie ostatnie pieknie tak jesiennie Pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Niechaj i mnie strąci z drzewa mego ciała Wiatru wielka miotła, co po lecie sprząta Zatrzaśnie w korzeni podziemnych arkadach Które utrzymują największy akwedukt Tej prawdziwej wody krwi samego Boga A która umiera, w jeziorze, w spiętrzeniu zanurzyłeś to w klimacie jesieni...pięknie serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Almare Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Na jesiennych liściach umieść proszę Panie Złotą odpowiedź minionego lata Dlaczego nie udała się w nim moja nieskończoność Napisz nim słońce w zimowy zacznie sen zapadać wierszyk się podobał, to powyżej to refleksja po nim. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi