Maciej_Satkiewicz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nikt nie wie dlaczego istnieją ptaki studium niepewności nie ma drogi pomiędzy buddą a odkupieniem nie zakładaj się Blaise odłóż księgę i rozejrzyj się wokół przecież nie ma różnicy - jest człowiek cały pic polega na tym żeby nie dokonać wyboru ktoś już mówił o miłości ____________________________ zainspirowany linkiem w sygnaturce ;
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ten narwany młodzieniec wdarł się już do Zetki...
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 fajno pierwsze dwa wersiaki, ptaki są ulotne jak c z łek, J. płoniaście(: Maciej
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że chociaż dwa pierwsze ; płomknąco ;P
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że chociaż dwa pierwsze ; płomknąco ;P płomknąco mknij rycerzu mnij(: jak ptak to mi się najbardziej rzuciło, obejrzałam, wysłuchałam, przeczytałam... piękna symfoniczna muzyka do serca się wplatającego o tak(będę i zawsze za), też dobrze.. nie dziwne że zainspirowało, zawsze to klasyka od dawien dawna i dekalog\Maćku z (: a treściowo bardzo na rozum to jak to Blaise Pascal? płoniaście J.
Rekomendowane odpowiedzi