BEa.tUS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Na ławce w parku bez pytania przysiadł się słońcem letni gość, powiało wiatrem przełamania, przejrzyście barwnych blasków moc. Rozlał przede mną staw zielony, jeszcze wbiegają do niego psy, jak szczęścia czysty obraz nieba szczerze po psiemu rozbawiony. Jeszcze się pary otulają w podmuchu ciepłym letnich płuc, jeszcze błękity rozśpiewane, w koronach zieloności rój. Bo taki ktoś, jak letni gość czasem szarmancko rozpromieni, bo taki ktoś, jak letni gość szarmanckim czasem ku jesieni. Posiedział chwilę, potem wstał i odszedł cicho koniec lata na mnie też czas, odwracam się - tęczą pryska bańka mydlana Bo taki ktoś, jak letni gość czasem szarmancko rozpromieni, bo taki ktoś, jak letni gość szarmanckim czasem ku jesieni. ?? da radę zaśpiewać ?
Magda_Tara Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 da :)) rozświetlona subtelność prześliczne takie i...jesień tuż tuż moja ukochana jesień :))
BEa.tUS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 jesień, ale to miało być o końcu lata jeszcze :)
Magda_Tara Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D kocham jesień :)) i twoje wiersze :P
BEa.tUS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D kocham jesień :)) i twoje wiersze :P kocham, jak mnie kochają :) też lubię jesień, ale słoneczną i to najlepiej gdzieś w bieszczadach
Magda_Tara Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 może być w Saskim przy fontannie, przy tej małej z boku Ogrodu :* gdzie pływają psy i wskakują dzieci :))
BEa.tUS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo na polach mokotowskich ?? tam panuje iście sielska atmosferka :)) byłaś?
Magda_Tara Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo na polach mokotowskich ?? tam panuje iście sielska atmosferka :)) byłaś? kto nie był na Polach... :)))))))))) ten nie zna smaku...życia :*
BEa.tUS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo na polach mokotowskich ?? tam panuje iście sielska atmosferka :)) byłaś? kto nie był na Polach... :)))))))))) ten nie zna smaku...życia :* aż pulsuje ;) każdy park w Warszawie ma inny klimacik
Magda_Tara Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) to co, Kiciusiu? za godzinkę? :* pod zegarem?
BEa.tUS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) to co, Kiciusiu? za godzinkę? :* pod zegarem? pod którym zegarem ? zabierasz mnie na randkę ?? ;)
BEa.tUS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 myję łapki i zaraz będę
Magda_Tara Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pod słonecznym to Ty mnie zabierasz :D
zak stanisława Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 BEatusie, pieknie śpiewasz, a ja nie mam głosu :P słowa są świetne, jak dojrzała gruszka :)
HAYQ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Fajnie, bo piosenka nie tylko na letni , ale i jesienny wieczór przy ognisku. No właśnie - przy ognisku, w jakimś tajemniczym ogrodzie. Na Polach teraz tłumy. Podobało się BEa.tUSie :) Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 "letni gość", letnia piosenka, letnie jeszcze czytanie. dla relaksu i tak trzeba pozdrowienia
BEa.tUS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pod słonecznym to Ty mnie zabierasz :D smuski beatuski ;)
BEa.tUS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Zak, Zak :) nie chciałabyś słuchać jak śpiewam :) ale za dojrzałą gruszkę bardzo dziękuję. może bym wolała by to była taka gruszka do połamania zębów, ale widać wiersz zrobił się faktycznie trochę już jesienny, takie jego prawo :)) smak, smak beatusak ;)
BEa.tUS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) jesienny, chyba masz rację. cień wyprzedził peela, jak widać a tajemniczy ogród - brzmi pięknie :)) beatuski kosmate ;)
BEa.tUS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla relaksu :) i pod wpływem wszechogarniającego relaksu napisane :) pozdrawiam beatusowo
Rekomendowane odpowiedzi