Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 autobus potwór rozpalony słonecznością najgorętszą odśrodkową w brzuchu jego jadę przegubowość na zakrętach doceniona umysłowo we mnie i tylko przepisałam nie cało poetę na mieście
Fly Elika Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 świetne, krótkie zwarte a mobilnosć rozwleka w czasie przez :) jadę przegubowość na zakrętach doceniona umysłowo we mnie autobusy tak mają :) a moze by skrócić do .... właśnie pozdrówki Judyt :)=
Marcin Katulski Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co ma przegub do umysłu, bo zgubiłem się. Ma opisywać zachwyt umiejętnością skrętu autobusu? Nie rozumiem. Proszę o wyjaśnienie tego.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Z cyklu "traumy i dramaty codzienności"? Fajne :P Napisałabym kiedyś wiersz o odkurzaczu. Bo budzi we mnie mordercze instynkty. ;)
Marcin Katulski Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zabrzmiało.. co najmniej fajnie... ;D
Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (: dzięki za depnięcie w to i owo... J. serdecznie Fly
Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie z codzienności takie.. dzięki za depnięcie Kasiu, J. płoniaście (:
Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co ma przegub do umysłu, bo zgubiłem się. Ma opisywać zachwyt umiejętnością skrętu autobusu? Nie rozumiem. Proszę o wyjaśnienie tego. Marcinie, to proste: elastyczność-może być lub...co tam umysł Twój wymyślinkuje(: rozumiem,że nie zachwyciło, mnie też by się nie podobało,nie wygodnie nie mniej dzięki za depnięcie pod.. J. płoniaście (:
Szkic Tylko Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie z codzienności takie.. dzięki za depnięcie Kasiu, J. płoniaście (: Judytko taki cykl to całkiem sympatyczny pomysł. poczekam z niecierpliwością;)
Judyt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie z codzienności takie.. dzięki za depnięcie Kasiu, J. płoniaście (: Judytko taki cykl to całkiem sympatyczny pomysł. poczekam z niecierpliwością;) dzięki serdeczne za depnięcie pod ..Szkic(: ano a może i będzie jak starczy życia...(;- dzięki za pomysł cyklu, J. płoniaście (:
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 "przegubowość na zakrętach doceniona umysłowo we mnie" Dla mnie ekstra to szczególnie. Całość bardzo. Przenosi emocje. Aż się pocę od obrazu żaru. Miłego...
Judyt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak..dziękuję bardzo Mirku że jesteś- szczególnie- pod tym i owym.. radości i spokoju ducha,co tam taki żar- ważne że w sercu, J.(: płoniaście i za miłego dzięki( wody się napij;)
Rekomendowane odpowiedzi