HAYQ Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 wstałem bardzo wcześnie podbierak wodery i pod most gnam Rocha będę pierwszy w Poznaniu spinakera ściągam odpadam od steru myśl klaruje foka wiatr kpi ciszą przegrania nie zrekompensuje żaden medal złoty gdy ci ktoś spod mostu wszystkie wymiótł młoty. ;) *Anita Włodarczyk - Mogłam trenować na stadionie poznańskiej Olimpii, ale miałabym ogromne problemy z dojazdem. Dlatego trenowałam rzut młotem pod mostem i myślę, że przejdzie on do historii.
BEa.tUS Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 spinakerem polujesz na młoty "ciszy grań" ?? fatygi szkoda, wszak śniadanie mistrzów z pięciu jaj ;) beatuski ;)
HAYQ Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ze spinakerem, żeby było szybciej, ale widzę, że znajomość tematu posiadasz ;) Dzięki za wizytę, pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ty lepiej zasuwaj na Kanał Żerański, jeszcze Cię w Poznaniu nie było :D fajny i jak "na gorąco" :))
HAYQ Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pod mostem Rocha nie :) Pod Poniatoszczakiem znam już każdego młota ;p
Pan_Biały Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 zajrzałem, przeczytałem człowiek ciągle się czegoś nowego dowiaduje, więc warto było pozdrowienia
HAYQ Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, że to tylko jakaś tam - relacja, ale dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 O wędkowaniu wiem tyle, co nic, ale o rzutach Anity pod mostem wyczytałam tu i ówdzie... Jak widać sprzyjało jej to miejsce. Pozdrawiam, życząc wieelkiej ryby... ;)
zak stanisława Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja natomiast wiecej wiem o wędkowaniu, niż o rzucaniu młotem pod mostem, sorki ale w temacie sportu, tylko uprawa kwiatków :) dzięki HAYQ o rozjaśnienie:))) cmook
HAYQ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym razem Nato, wodery i podbierak miały posłużyć jedynie do ewentualnego wydobycia owych trofeów, porzuconych pod mostem. Tak przynajmniej mi się wydaje, że wyobrażał to sobie peel. Porządnie więc, jak mu się naiwnie wydawało, przygotował się do ich wydobywania ;)) O wędkowaniu może będzie następnym razem, ale za wizytę i życzenia serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, że będę musiał kiedyś zabrać Was obydwie pod jakiś most. Może jaka ryba-młot się trafi? Nie ważne. Najwyżej "porzucamy kaczkami" w tatarakach ;) Dzięki Stasiu, że zajrzałaś, pozdrawiam.
BEa.tUS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, że będę musiał kiedyś zabrać Was obydwie pod jakiś most. Może jaka ryba-młot się trafi? Nie ważne. Najwyżej "porzucamy kaczkami" w tatarakach ;) Dzięki Stasiu, że zajrzałaś, pozdrawiam. a ja? ja też, ja też :)) a na kolację już czuję tego młota ;)
HAYQ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, że będę musiał kiedyś zabrać Was obydwie pod jakiś most. Może jaka ryba-młot się trafi? Nie ważne. Najwyżej "porzucamy kaczkami" w tatarakach ;) Dzięki Stasiu, że zajrzałaś, pozdrawiam. a ja? ja też, ja też :)) a na kolację już czuję tego młota ;) ja tam wolę go nie poczuć ;) podobno ma niezły prawy sierpowy. Ale przy winku... będzie spoko :) Zapraszam.
Rekomendowane odpowiedzi