Sfinks13 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 przy blasku gwiazd los nas zbratał świat przestał istnieć w szarej rzeczywistości nie można było rozerwać naszego przeznaczenia burza po burzy a z nią cierpienia piorun uderzył w magnes siła go rozerwała i między nami wyrosła ściana zarysy wspomnień ty w nich gościsz lecz nie ma już bez skazy miłości
Fly Elika Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 jak o miłosci to cos i dla mnie (dla poczytnosci :):), i myśl o apoteozie może być:) pozdrawiam serdecznie :) 13-stko
Sfinks13 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj FLY dziękuję za komentarz lecz nie wiem co masz na myśli czy wybielanie czy wydarzenie jednak, tak czy siak dzięki za odwiedziny serdecznie i ciepło 13
Fly Elika Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ale zadałeś pytanie, odpowiem ... pewna cecha co do odczuwania miłości ... inspiracja, motyw rozumienie itp. => wybielenie ( intencja w imie miłości, bo ona niejedno ma imię :) pozdrawiam serdecznie
cammomille Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ciekawy wiersz , opisujący zdarzenie , ta druga strofa coś mi przypomina i mówi... ciekawe metafory i magnes ... serdecznie i ciepło :)
adolf Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 jesy dynamicznie :) moim zdaniem nawet ok, moznaby rozbudować opis, ale wiem, to piorun,. ma byc zwięźle :)
teresa943 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 podobasie "krotochwila"... pozwala rozwinąć własne interpretacje serdecznie pozdrawiam Sfinksie :-) Krysia
Sfinks13 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dzi¶ękuję wszystkim za komentarz i przeczytanie serdecznie pozdrawiam 13
Rekomendowane odpowiedzi