Artur_Bielawa Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Do nieba wzniosłaś mnie raz więcej niż trzeba karmiłaś sobą jak kromką chleba Dotykiem swej dłoni mazałaś winy choć były czasem ze skamieliny Patrzyłaś na mnie jak nikt takim wzrokiem pojednać się mogłem nareszcie z Bogiem Lecz teraz jedno uczynić muszę pogodzić ciało i rozdartą duszę
Tumus Eulusys Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Rozstania zawsze budzą w nas emocje i wenę do tworzenia...
lalkabp Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 zgadzam się z przed mówcą...... ale ogólnie podoba mi się :))
Pan_Biały Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 nie jest to wielkie poezjowanie, choć dla autora zapewne wiele znaczy.pozdrowienia i pisać dalej
Fly Elika Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nie żegnaj sie z Bogiem...ładny wiersz... rozdarcia niech nigdy więcej nie rozdzierają. Miłego...
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Pogodzić ciało i duszę - jak to często przekracza ludzkie możliwości. Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz o czymś wzniosłym - nie tylko dla autora . A czy chodzi tu o Boga - któż to wie... Podoba się takie rozważanie - dylemat . pozd.
Nata_Kruk Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Arturze, mam nadzieję, że niebawem będziesz mógł napisać wiersz zatytułowany... powitanie...:) Pozdrawiam... :)
Artur_Bielawa Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dziękuje za wszystkie komentarze, też mam taką nadzieję że powitania będą częstsze niż pożegnania..
Rekomendowane odpowiedzi